Ik had een wasrib nodig voor mijn wasmachine. Onderdeel was op de site makkelijk te vinden. En met nog een handig controle onderdeel in de site om te checken of het desbetreffende onderdeel geschikt is voor jouw type wasmachine. In het weekend besteld en ook direct verzonden, dus ook nog hele snelle levering.

Wat snel zeg

Wat een goeie firma is dit. Een onderdeel van een product is zo gevonden..

Kijken bestellen klaar

Makkelijk zoeken ,de keus krijgen orgineel of vervanger Bestellen en na een dag kun je aan het knutselen

Goed en snel

Duidelijk site en snel in huis

Kan niet beter

Snelle levering? Goede prijs en juiste product

Snel en duidelijke site

Ik kon snel vinden wat ik wilde hebben , besteld en en heel snel binnen . Top

Supersnel geleverd

Het goede artikel op voorraad en supersnel geleverd. Zeer tevreden.

Snelle levering en goed advies

Goed advies over het juiste onderdeel wat ik nodig had. Ook snel gereageerd. Precies waar je behoefte aan hebt!

Goed en snel geleverd!

Dit is is de 1e keer dat ik besteld heb.Het was snel geleverd! Top!

bestelling zoals verwacht

Deurrubber voor onze vaatwasser besteld snel geleverd en zonder problemen vervangen een paar minuten werk

Origineel onderdeel snel gevonden, snel geleverd, apparaat werkt weer.

Blender en stofzuiger zouden vervangen worden. Echter een paar originele onderdelen brengen extra levensduur. De onderdelen waren snel te vinden op nummer, werden zeer snel geleverd en pasten perfect waardoor ze heel makkelijk te monteren waren. Nog eens duurzaam ook. Bijna 2 apparaten vervangen, die nu weer dienst doen.

Onderdeel snel te vinden als je het typenr van je apparaat hebt. En zeer snelle levering.

Super snelle levering, prima producten

Voor reparatie van onze wasmachine eerst verwarmingselement en paar weken daarna afvoerpomp bestelt. In beide gevallen s'avonds bestelt en volgende dag geleverd. Verder in beide gevallen zeer gunstige prijzen voor de artikelen

Snel, betrouwbaar

Goede afhandeling en bezorging. Snel en betrouwbaar.

Gewoon goed

Alles gewoon goed. En een chocolaatje gekregen bij het afhalen. Snap alleen nog steeds niet dat er kosten zijn bij verzending naar de winkel zelf.

Gewoon goed

Een nieuwe deurgreep voor diepvrieskast, de maten staan erbij. Dan weet je al dat je de juiste besteld. Volgende dag in huis, super.

Goed advies snelle service

Na prettig chat contact met een van de werknemers om het juiste onderdeel te krijgen voor mijn koffiemachine , de volgende dag het gevraagde onderdeel al in huis. Heel fijn voor deze koffie verslaafde.

geen probleem, was op tijd.

alles goed geregeld

Tevreden.

De aanschaf van een nieuw glazen draaiplateau voor mijn Whirlpool magnetron was een beetje een gok, want het serienummer kwam niet voor op jullie lijst en de maat van de oude plaat kon ik niet meten, de oude plaat was geheel versplinterd op de tegelvloer. Na een mail van DHL heb ik de plaat opgehaald en geïnstalleerd. Gelukkig, het past. Wat ik ook heel prettig vind is dat jullie gebruik maken van DHL met een aflever/ophaalpunt bij mij in de buurt. Niks wachten tot de bezorger langs komt, geen dubbel geparkeerde busjes op de parkeerplaats!

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

Netjes en correct

Onderdeel was niet voorradig en dat werd ook meteen aangegeven en dat er een update zou volgen als het er weer was. Netjes mail gekregen dat het opgestuurd was en inderdaad volgende dag binnen.

Snelle en keurig verpakte levering.

Helaas ook een retourzending moeten doen. Alles overzichtelijk, terugbetaling ook snel geregeld.

Netjes geholpen met een onderdelen tekening

Duidelijk, een blow up tekening van onze koelkast, snelle communicatie en nette levering. Zeer tevreden.

Snelle levering en juiste onderdeel

Snelle service, goede prijs

Heel snel geleverd en een goede prijs voor het product. Top! Alleen jammer dat je voor zo’n klein onderdeel €5,95 verzendkosten betaalt. Kan volgens mij makkelijk door de brievenbus. Fijn als die optie ook gekozen kan worden en/of bijv om voor €3,95 op te halen op een pakketpunt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE