Ouderwetse vriendelijke en gedegen bediening

In de zaak in Goirle werd ik geholpen door een vriendelijke, deskundige jongeman. Trots op de stenen winkel die op dat moment werd gevierd met kans op prijzen en een rad waaraan ik mocht draaien met een mooie geurkaars als kado. Heel fijne winkel beleving, een aanrader!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Alles wat ik besteld had kwam snel binnen. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.

Goede hulp van klantenservice.

Uitstekende hulp van uw klantenservice, zodat ik het juiste onderdeel kon bestellen. Mailde zelfs een tekening van het product met een onderdelen. Zeer tevreden over Parts.nl. Daarbij is de prijs ook zeer acceptabel. Top bedrijf dus.

Deskundig advies, snelle levering, top!

Gewoon een 10!

Het juiste product heel snel geleverd

zie hierboven

vlotte en goede service

's-middags besteld en de andere dag al in huis. van te voren duidelijke en goede chat gehad.

De zoekfunctie op de website werkt geweldig. Hierdoor had ik het geschikte product voor mijn type oven snel gevonden!

Een goede ervaring vanaf bestelling tot en met levering.

Een overzichtelijke site, duidelijk te herkennen welk product bij welke machine hoort. In mijn geval een vriesvakrubber voor het vriesvak in de koelkast.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima ervaring

Item is snel en goed geleverd, en item is van originele kwaliteit.

Echt een topbedrijf

Ik had een lager nodig voor een vrij nieuwe Samsung wasmachine die ik niet op de site kon vinden. Overigens op geen enkele site. De medewerker van PartsNL vroeg mij om het typenummer van de wasmachine en binnen een uur had ik een mail ontvangen met het juiste product. De wasmachine draait weer als een tierelier.

super

eigenlijk super, heel veel keuze, duidelijke uitleg met een duidelijke foto en ook de toestellen waarin het onderdeel (bij ons een motor voor dyson stofzuiger) zit. ik kom terug maar hopelijk gaat de motor toch weer 6 jaar mee.

Toppie!!

Snelle keurige service

Zeer goede service overzichtelijke website Onderdelen makkelijk te vinden

Helemaal blij!

Snelle levering van origineel onderdeel waardoor mijn apparaat weer jaren kan werken in plaats van nieuw te moeten kopen.

Tweede maal orgineel aftersales product gekocht

Helaas moet ik concluderen dat leveren van benoemde orginele aftersales producten voor het merk Blomberg wasmachines en drogers niet zo orgineel zijn als wordt omschreven. Je betaald meer wat je wil passende spullen. Helaas zowel loopwielen van droger, als nu de koolborstels voor de wasmachine net niet. Dus een volgende bestelling bij PartsNL ben ik nog niet van overtuigd helaas. Op vorig reclameringsbericht omtrent de loopwielen geen reactie terug gehad. Bestel en bezorging proces wel prima.

Super klantgericht

Per ongeluk de verkeerde slang besteld voor de hoge drukreiniger. Retour was geen probleem. Goeie slang binnen een dag geleverd.

Uitstekend geleverd en keurig verpakt.

Uitstekend geleverd en keurig verpakt.

Prima inorde

Helemaal geen klachten prima

Fijne afwerking bestelling

Snelle en accurate behandeling en levering van het bestelde.

Ben prima geholpen

Onderdeel makkelijk gevonden op internet . Keuze van bezorgen of afhalen was goed aangegeven. Berichtgeving klopte

Onderdeel is in perfecte staat afgeleverd

Ik heb ontvangen hetgeen ik heb besteld, en de levering heeft plaatsgevonden conform afspraak. Dus ga zo door!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE