Snelle levering, onderdelen passen perfect

Ik heb een filter voor de droger en een onderdeel voor de blender besteld. Passen beide perfect! Snelle levering.

Super service

Ik zocht iets en zonder enig probleem werd ik zo geholpen .. echt n super service

Koffie lekbak gefikst

Koffie apparaat onderdeel kapot, nu weer gefikst hoef ik geen nieuw koffiezet apparaat te kopen.

Supersnelle levering en scherpe prijs

Zeer tevreden, goede website en mooie producten. Scherp geprijsd en supersnel geleverd

correcte afhandeling

de dag gekocht, 's anderendaags geleverd zoals was aangekondigd. Voor deze service een 5 sterren.

Goede en snelle service

Makkelijk vinden op de site van gezochte goederen. Ook makkelijke afhandeling van de bestelling.

Gemak en Snel

Mijn hogedrukreiniger was defect en las op de site dat de o ringen vervangen moesten worden. Ik kreeg een verwijs van een collega om naar de site van Parts.nl te gaan. Merk en type nummer invoeren van wat je zoekt en de keuze is goed. klikken en bestellen en de volgende ochtend had ik het al in de brievenbus. Voor mij Gemak en Snel is de Key bij Parts.nl

Snel en goed geleverd

Eenvoudig en snel een goedkoper alternatief gevonden voor een onderdeel van mijn vaatwasser.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

zeer klantvriendelijk

Zeer klant vriendelijke en behulpzame onderneming Eigenlijk zoals het hoort Daarom van mij een dikke 10 Kunnen andere ondernemers een voorbeeld aan nemen

Makkelijk, snel, goedkoop,

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over mijn recente aankoop bij PartsNL. Ik had een afvoerslang nodig en besloot deze bij PartsNL te bestellen. Ik ben erg tevreden over de service en de snelheid waarmee mijn bestelling is afgehandeld. Ten eerste was ik aangenaam verrast door de prijs van de afvoerslang. PartsNL bood deze aan voor een zeer betaalbare prijs, wat me enorm aansprak. Ik was blij dat ik niet meer hoefde te betalen dan nodig was. Daarnaast was ik ook onder de indruk van de snelle levering. Ik plaatste mijn bestelling en binnen no-time werd de afvoerslang al bij mij thuis afgeleverd. Dit gaf me het gevoel dat PartsNL waarde hecht aan klanttevredenheid en hun belofte nakomt om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Wat ik ook op prijs stelde, was de kwaliteit van de afvoerslang. Deze voldeed volledig aan mijn verwachtingen en werkte perfect met mijn apparaat. Het was duidelijk dat PartsNL hoogwaardige producten levert die aan de behoeften van hun klanten voldoen. Bovendien was de website van PartsNL gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Ik vond het prettig dat ik snel de juiste afvoerslang kon vinden zonder urenlang te hoeven zoeken. Het bestelproces verliep soepel en ik had geen enkel probleem om mijn aankoop af te ronden. Al met al kan ik PartsNL ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve onderdelen tegen een scherpe prijs. Hun uitstekende service, snelle levering en betaalbare prijzen hebben mij als tevreden klant achtergelaten. Ik zal zeker in de toekomst weer bij PartsNL winkelen voor mijn onderdelenbehoeften.

Top voor- en naservice!

Onlangs nog een aantal onderdelen besteld voor mijn Rowenta steelstofzuiger. De producten werden snel geleverd, maar helaas moest ik een aantal van deze onderdelen retoursturen. Hun retourproces is super overzichtelijk, werkt snel en mijn geld werd ook binnen een korte tijd teruggestort. Kortom top service!

Product verhouding goedkoop en snelle levering

gekochte product naar verhouding goedkoper dan bij andere web shops

Helemaal tevreden

Fantasies hoe snel en goed geleverd

zaagblok

product prima verpakking keurig verzorgd! Helaas het product pas op zaterdag ontvangen

Heelbgoed

Mijn ervaringen zijn heel goed En snelle levering

Kreeg netjes elke keer mail van de status van bestelde onderdeel dus wist precies wanneer het klaar lag in de winkel.

Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering van een kwaliteitsproduct voor een redelijke prijs.

Snel bezorgd en het is het juiste product

Snel en goed

Wat ik bij andere sites miste, was dat ik het typenummer van he kapotte apparaat kon invullen om te verifieren of het gekozen omderdeel inderdaad het juiste was.

Super snelle levering

Bestelde onderdeel van een stofzuiger had de volgende dag al in huis. Communicatie over de aflevertijd was prima

Artikelen zoals omschreven. Top want ik kon de nodige onderdelen op geen enkel andere site vinden. Hierdoor kan ik mijn bosmaaier nog een aantal jaren zonder problemen gebruiken en hoef ik dus geen nieuw toestel aan te schaffen.

De ene middag besteld en de volgende ochtend bezorgd! Uitstekende kwaliteit en prijs! Ben een zeer tevreden nieuwe klant.

Super service

Ik had twijfels of ik de juiste afstandsbediening had uitgekozen. Ben toen erg snel en goed geholpen. En: apparaat volgende dag in huis!

Bestelling goedverzorgd en prima regeling wat betrefd retour zending

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE