Alles goed en snel bezorgt

Alles goed en snel bezorgt

Onze professionele tondeuse in de kapsalon deed het niet goed meer en het personeel wilde deze vervangen à € 185,- waarop ik zei de oplaadbare batterij (accu) te kunnen vervangen. Na een filmpje op YouTube bekeken te hebben was het een fluitje van een cent. Hij doet het weer als nieuw! En dat voor de kosten van € 15,- lekker duurzaam bezig dus.

Supersnelle levering

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Bestelproces eenvoudig Product bij aankomst goed verpakt.

Onderdelen hoorden niet bij de wasmachine

Ik kon op de site geen geschikte koolborstels voor mijn wasmachine vinden, maar een medewerker mailde mij daarna wat ik kon bestellen. Dat bleek bij montage toch echt niet te passen.

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar

Al twee maal iets besteld. Eerste keer was alles voorradig en snel geleverd. De tweede keer bleek een deel niet op voorraad. Keurig bericht van gekregen en een poosje gewacht. Daarna bericht gekregen dat het voorlopig niet leverbaar was maar dat ik mocht annuleren of wachten. Wat wel op voorraad was kreeg ik zeer snel toegezonden en de rest wacht ik af. Alles keurig en snel.

past perfect

top product,past perfect op de kenwwod en doet het goed!

geweldig die zoekmethodiek

Kwam door een verkeerde move of iets anders op jullie site terecht. Zeer simpele zoek methode bracht me op een klipje bij een kaercher hogedrukspuit, waarbij ik ook kon sjekken of die wel paste op mijn model. Proficiat geweldige zoeksoftware, kom zeker terug voor een ander klipje.

Alles is goed en snel gegaan!

Prima geregeld

Kwam supersnel donderdagavond besteld vrijdag al in huis. Past prima alles werkelijk super. Zeer. Tevreden

Vlotte levering, scherpe prijs !

Doen wat ze beloven !

Je kunt je apparatuur geen dag missen en dan is het mooi dat er een snelle levering is .

Klantvriendelijke service

Ik was op zoek naar een onderdeel en ben via de chat uitstekend geholpen en kreeg binnen enkele uren een offerte van het juiste onderdeel in de mailbox. Dank voor de het advies en de service

Goede hulp via chat en snelle levering

Koolborstelset nodig voor de Wasmachine maar kon niet precies vinden welke de juiste zouden zijn. Via de chat op de site de goede gevonden en gelijk besteld. De volgende dag binnen gekregen. Ze gemonteerd en machine weer draaiend als nieuw. Uitermate tevreden over de service en levering. Dikke 5 sterren verdiend.

Super service en een heel uitgebreid assortiment

Zelf het verkeerde onderdeelnummer ingevuld en daardoor een nét wat anders gevormd onderdeel voor mijn hogedrukreiniger binnen gekregen. Na een belletje van een paar minuutjes was het juiste onderdeel doorgestuurd en de retour al aangemaakt! Echt super!

TOP!!

PartsNL zijn de 5 sterren meer dan waard. Volgende dag bestelling geleverd. Ben echt dik tevreden.

Goede site

Ik had een kabeltje gekocht voor mijn kruimeldief,was zeer snel geleverd en precies de goede ,top

Product was goed verpakt en zeer snel geleverd.

Snelle en juiste levering

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

makkelijk af te halen bij een partsnl punt

Voor de eerste maal deze website gevonden het onderdeel wat ik nodig had, snel gevonden en besteld, bij het afhaalpunt ben ik zeer vriendelijk geholpen. Voor andere benodigdheden t.z.t eerst naar Partsnl.

Onderdeel snel gevonden en direct besteld Volgende dag al geleverd Top !

uitstekende service en communicatie!

Ik ben vooral via uw chat-dienst prima geholpen. Snel en deskundig advies. Afspraken direct en correct nagekomen! Complimenten!!

Duidelijke website , snelle levering en goed verpakt

S'avonds besteld en de dag erna al geleverd. De producten waren goed en degelijk verpakt. Fijn is dat je via de website gedetailleerd kunt kijken of het type apparaat geschikt is voor de vervangingsonderdelen

Duurzaam: repareren dus

Toen mijn ruim 10 jaar oude Kärcher begon te lekken had ik niet verwacht dat ik deze zelf zou kunnen repareren. Immers waar zou ik de onderdelen vandaan moeten halen? Tot mijn verbazing was het lekkende onderdeeltje te vinden bij parts.nl en na 1 dag al in huis. Erg handig dat bepaalde, sneller slijtende onderdelen gewoon te bestellen zijn en zo vlot worden verstuurd.

Snel en precies.

Zeer snel ontvangen en eenvoudig besteld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE