Via de chat snel en deskundig geholpen. Ik hoefde alleen nog de link aan te klikken om het juiste onderdeel voor mijn wasmachine in mijn winkelmandje te krijgen. De volgende dag het juiste onderdeel in huis.

Fijne site en snel bezorgd

Het onderdeel was goed en makkelijk te vinden. Een duidelijke website. En zeker snel bezorgd

Juiste onderdeel en vlot geleverd

Omschrijving aangeleverd van mijn product en op basis hiervan juiste onderdeel geleverd gekregen

Precies wat ik nodig had. Niet goedkoop, maar bij andere webshops vergelijkbaar. En de stofzuigermond was snel geleverd.

Veel in stock, snel verzonden

2e bestelling; ze hebben een ruim assortiment op voorraad en verzenden snel. Top!

Suoer

Servicegericht en snelle afhandeling

Ik bleek niet de juiste vrieslades te hebben besteld. Na telefoontje netjes te woord gestaan en keurig geholpen en zo wel de juiste lades binnen gekregen. Ook retourzending en betaling vlot afgehandeld. Al met al dus een zeer positieve kijk op Parts.nl gekregen.

Kan niet beter, sneller en in een keer goed!

Online bestellen ging goed, was duidelijk en de levering zoals boven genoemd; zoals het moet.

Snel, geleverd volgens afspraak

Makkelijk te bestellen, snel geleverd bolgens afspraak

Simpelweg UITSTEKEND

Gewoon doorgaan zo.

Zeer correcte en snelle afhandeling!!

Zeer snelle en correcte afhandeling!!

Alles juist zoals omschreven

Voor tweede keer daar bezorgd en goed ontvangen

uitstekende service

Ik had een waterslang voor mijn Amerikaanse koelkast nodig en wist niet precies welke ik nodig had Ik had het aan een personeelslid gevraagd via de chat en werd uitstekend geholpen direct het juiste onderdeel en de volgende dag al in huis goed bezig team parts.nl

Artikel opgezocht, besteld en de bestelling had in super snel in huis

Positief, ze doen wat ze beloven. Stipt en op tijd.

Besteld via de website. Snel de bevestiging digitaal ont angen. Pakketje volgende dag op afgesproken tijd afgeleverd.

Verkeerde maat manetron rooster geleverd of besteld. Geen probleem. Telefonisch goed bereikbaar en probleem uit kunnen leggen. Volgens afspraak geretourneerd en geld terug gekregen.

Tip service, snel, duidelijk en klantvriendelijk. Eindelijk een chatfunctie die wèl werkt.

Super klantenservice en snelle levering

Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Ben heeft me uiterst vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Volgende dag werd juiste onderdeel geleverd. Na installatie werkt oven weer perfect. Kom zeker nog eens terug!!

perfect

goede service en perfecte levering

Super snel geleverd

Goede service en goede informatie

Goede service en goede informatie. En de levering ook perfect.

Snel en passend

Goede productomschrijving en snelle levering !

netjes afgeleverd zoals besteld

Was een dure reparatie voor mijn magnetron oven. Maar die werkt nu weer. Het vervangings onderdeel was niet precies dezelfde maat als het origineel maar dat is een probleem van Whirlpool. Nog steed goedkoper dan een nieuwe oven. Service van parts.nl is 100% OK.

Veel onderdelen en snel geleverd, top.

Op zoek naar passende onderdelen en hier snel gevonden, helemaal top

perfect

perfect geleverd wat ik besteld had en alles paste

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE