Top service en goede prijzen.

Onmisbaar onderdeel op voorraad

Flessenrek van 12 jaar oude koelkast was stuk, gelukkig op voorraad.

Fijn om het juiste onderdeel van mijn 13 jaar oude vaatwasser snel te vinden op de site. Hij maakt de vaat weer keurig schoon. Onderdeel werd ook snel geleverd.

Koste mij weinig moeite om op de website het onderdeel te vinden, en te bestellen. Werd goed op de hoogte gehouden wat de verzending betreft, en heb het snel mogen ontvangen. Tevreden klant.

Perfect!

Artikel zoals beschreven, snelle levering, goede prijs. Geen overdreven verpakking.

Snelle levering, goede kwaliteit

Een opmerking, het plaatsen van een machet voor de wasmachine lijkt op de instructie een makkie, wel als je met twee sterke personen bent!!!

Super!!

Aandrijfsnaar voor de droger besteld, Volgende dag bezorgd. Top !!

Super goed en snel is PartsNL

Makkelijk alles te vinden op hun site en ook nog eens snel in huis ! De onderdelen die ik nodig had zijn precies wat ik zocht en was goed verpakt.

Duidelijke site, onderdelen welke ik nodig had waren goed te vinden met in de omschrijving de betreffende onderdeelnummers en tevens goede afbeeldingen. Eenvoudig te bestellen en ook nog eens een snelle levering!

Top!,

Duidelijke site en mijn spullen snel af kunnen halen in de winkel. Helemaal top, ook fijn dat er alternatieve aangeboden worden. Wederom voor mij een reden om nogmaals bij jullie te bestellen!

Super…razendsnelle levering

‘S avonds om 18.00u besteld, dags erop om 10.30 in huis. Groot assortiment, ook nog voor onze 25 jaar oude afzuigkap!

Vlotste levering ooit.

Glasplateau voor mijn koelkast besteld, 's avonds kapotgevallen, de volgende dag de nieuwe er ingezet. Klasse!

In een woord: perfect.

Het onderdeel wat ik zocht stond duidelijk omschreven en binnen 24 uur werd het onderdeel geleverd. Wij zijn zeer tevreden over de goede en snelle service.

Zeer snelle levering

Op mijn vraag naar het artikel , zeer snel en correct antwoord verkregen . Proficiat .

Prima. Produkt zoals beschreven

Een tijd gezocht naar een diepvriesla die paste bij mijn Zanussi koelkast. Eindelijk gevonden bij parts.nl

goede service

Snel geleverd, goede website

Het lijkt overtoom wel :-)

‘s Middags besteld de volgende ochtend binnen. Perfect geregeld.

Snel, goed en duidelijk

Binnen een dag de bestelling in huis. Supersnelle service

je vind er alles, snel geleverd

Het onderdeel wordt super snel geleverd en werkt. Het lijkt op het origineel, maar ik had me toch gewenst, dat het steviger gemaakt is als het origineel, zodat het niet weet op de zelfde plek als het origineel gaat breken.

Top.

Product is goed. Verzending is snel. Track en tracé is goed. Niks op aan te merken!

Snel en netjes

Ben tevreden

Ik was zeer tevreden dat ik het wissel stuk kon kopen bij julie Ik wist niet waar ik het moest aan kopen..zeker niet in belgie Bedank nogmaals parts NL

Juiste onderdeel gevonden en snel geleverd

Het is nog wel even uitzoekwerk of je echt een passend onderdeel hebt voor het juiste apparaat, dat zou nog wat beter kunnen.

duurde even maar alles perfect geregeld

Ik ben erg blij met de uiteindelijk geleverde onderdelen, het duurde alleen wat langer voordat ze beschikbaar waren, daarom 9/10 ipv 10/10!

Goede ondersteuning bij uitzoeken juiste onderdelen

Ik kon de onderdelen van Karcher hogedrukspuit eerst niet vinden . Ze hebben tekeningen toegestuurd van het juiste model waarna ik aan kon geven welke onderdelen ik nodig had . Daarna ging het bestellen makkelijk en herik de onderdelen na 5 dagen ontvangen. Helemaal prima !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE