Prima. Snelle levering. Product zoals omschreven

Was op zoek naar een nieuwe diepvriesla nadat de oude kapot was. Via het serienummer de juiste kunnen vinden. Past exact.

Razendsnel!

Heldere site, klik en klaar.

Tevreden

Kan eindelijk mijn pannen deksels weer normaal gebruiken

Snel het juiste geleverd

Duidelijke website, snel en makkelijk op basis van eerdere bestellingen een nieuwe gedaan. Snel geleverd!

Snelle service, duidelijke site met volledige informatie

Zeer tevreden n.av. onze bestelling. Ook snel gevonden op de website door de mooie foto’s met alle informatie

Zeer snelle levering, en goede onderdelen gestuurd

Koffiezetapparaat defect. Benodigde nieuwe onderdelen snel te vinden en besteld. Op zondag besteld, maandag geleverd, dat vind ik knap werk! Dus tevreden klant, en snel weer koffie kunnen drinken!!

Alles op voorraad, snel geleverd en prima servive

Onderdeel wat ik nodig had was op voorraad en binnen 24 uur geleverd. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en komen met uitstekend advies. Volgende keer weer!

Perfecte webshop

Grote keuze specifieke artikelen, makkelijk gevonden, veilig betaald en ultrasnelle aflevering.

Onderdeel beschikbaar en direct verzonden, terwijl ik het op een zondag heb besteld. Dat is super fijn! Het onderdeel werkt goed en past zoals omschreven dus hele prettig snelle service

top

snel geregeld en snel geleverd

Supersnel en originele onderdelen.

Vrijdagavond besteld zaterdag voor de middag binnen. Uurtje later weer een werkende oven.

Kon beter

het product was in de brievenbus gepropt zonder aan te bellen dat vond ik niet gepast met als gevolg dat er niks meer bij kon dat vond ik jammer.

Even geduld hebben maar dan heb je ook het perfecte onderdeel

Sproeiarmen voor de afwasmachine besteld. Waren precies goed.

Zoals altijd netjes en vlot geleverd.

Ik heb voor een paar aparaten onderdelen besteld. Altijd netjes en snel geregeld.

Zeer snelle levering

Na een kort telefonisch onderhoud heb ik op deze site het artikel besteld, wat ik nodig had. Hiervoor heb ik langdurig contact gehad met iemand anders. Om erachter te komen dat zij mij niet konden leveren, wat ik zocht. Het bestelde werd de volgende dag geleverd! Toppie!!

Tegen verwachting in keurig zaterdag's geleverd.

Op vrijdagavond een onderdeel voor onze magnetron besteld. Ik had eigenlijk niet verwacht dat het inderdaad de volgende dag geleverd zou worden maar het tegendeel bleek waar. Keurig op zaterdag geleverd en 's-avonds kon er weer verwarmd worden :-)

Behulpzaam

Ik wist niet of ik de juiste item had. Dus had ik gebeld en de dame wist me snel te helpen. En de volgende dag was het item geleverd. Snel en duidelijk

Snelle levering van originele onderdeel

Originele onderdeel van Gardena grasmaaier snel geleverd. Grasmaaier is weer als nieuw. Blij mee!

Top service, snel en normale prijzen

Ik heb 2 onderdelen van mijn stofzuiger besteld. Volgende dag in huis en het past perfect. Voor een normale prijs. Scheelt mij weer een nieuwe stofzuiger. Top

Supersnelle service

Parts kon een lastig verkrijgbaar onderdeel heel snel leveren. Heel fijn!

Top snel foutloos en grote keuze

zeer gebruiksvriendelijk lage prijzen en topservice

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk besteld en snel geleverd

Snelle levering en een perfect passend product

Lang wachten beloond

Bij de eigen leverancier maanden in de wacht gestaan zonder een bestel optie te hebben voor een specifiek onderdeel. Via parts.nl onderdeel gewoon kunnen bestellen waardoor je zeker weet dat zodra het leverbaar is het ook gereserveerd is voor jou. Blij dat ik uiteindelijk bij parts.nl terecht ben gekomen en ga ze zeker in de toekomst vaker gebruiken! Dank voor deze service.

Goede prijs.

15 Weegschaalstraat