Snelle levering en een perfect passend product

Lang wachten beloond

Bij de eigen leverancier maanden in de wacht gestaan zonder een bestel optie te hebben voor een specifiek onderdeel. Via parts.nl onderdeel gewoon kunnen bestellen waardoor je zeker weet dat zodra het leverbaar is het ook gereserveerd is voor jou. Blij dat ik uiteindelijk bij parts.nl terecht ben gekomen en ga ze zeker in de toekomst vaker gebruiken! Dank voor deze service.

Goede prijs.

Goud waard

Mijn 15 jaar oude espressoapparaat gereparareerd met onderdelen van PartsNL. Dat is pas duurzaam.

Goed geregeld.

Na de bestelling meteen de orderbevestiging en daarna op het de afgesproken dag bezorgt. Top geregeld.

Snelle levering aantrekkelijk geprijsd

Duidelijke wensite Werkt makkelijk Snel geleverd Fijne prijs

gewoon geweldig!!!

Super duidelijke website , supersnel geleverd , grote klasse .

Snel het juiste product in huis

Goede uitleg en foto’s van de uurwerken zodat ik makkelijk het juiste product kon vinden. Alles paste precies!

Zeer goede

Snel reactie vakkundig

Eerste bestelling (onderdeel Krups) en mijn bevinding is...

Dat ik het als zeer positief ervaren heb; - zeer duidelijke website (gebruiksvriendelijk). - veel keuze aan artikelen (diversiteit ook in prijs). - zeer snelle levering. Bedankt!

Betrouwbaar, snel en goed

Helemaal netjes, geen gedoe, alles klopt, supersnel, netjes factuur, top.

Ik ben groot fan!

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt een onderdeel van een apparaat hier vinden. Mijn magnetron en vaatwasser zijn al aan hun tweede leven begonnen, dankzij deze webshop. Ik ben groot fan!

Ik had onderdelen voor de vaatwasser nodig en kwam hier zelf niet uit welke ik moest bestellen. Ze hebben netjes verteld welke ik moest bestellen. En de volgende dag al in huis.

onderdeel makelijk kunnen vinden en binnen 1 dag in huis.

zeer positief, als je juiste type en code van je apparaat van te voren opzoekt begeleid de site je heel makkelijk.

Goede service en snelle levering

Goede hulp, goede service en snelle levering

Snelle levering van de juiste onderdelen.

Koolstoffilter was niet echt duidelijk welke ik nodig had op de website via de chat kreeg ik het juiste artikelnummer. Daarna snel in huis. Hartelijk bedankt!

Veel kosten kunnen besparen dankzij PartsNL

Mijn Beko inbouw vaatwasser deur viel ineens open. Daar gaan we weer dacht ik. Tijdens de garantieperiode was er ook al iets stuk gegaan en nu kreeg ik het opnieuw benauwd. Filmpjes bekeken op YouTube van diverse merken vaatwassers, dat moet te doen zijn. Ik vulde het typenummer op PartsNL in et voila! Dubbel gecheckt via de chat, nu wist ik het zeker, twee veren en twee touwtjes, beide besteld want ik wist niet wat er stuk was. Achteraf was er alleen één veer gebroken maar heb alles en beide zijden vervangen. Bedankt voor de goede service PartsNL.

Vakkundig duidelijk en eenvoudig

Makkelijke chatbox Eenvoudig Correcte uitvoering

Ik had een thermokoppel nodig voor een 10jr oude kookplaat en wist niet goed welke ik moest hebben. Supersnel heeft PartsNL met mij meegekeken en de juiste aangedragen. Na maanden van ergenis werkt de wokbrander weer super!

Niet in twee dagen geleverd

Bestelling op zondag gedaan, dan mag je toch verwachten dat het s' woensdag in de winkel is. Aangezien het onderdeel zo klein was had het ookgewoon met de post kunnen komen , maar daarvoor betaal je hoofdprijs.

Good

I could have found very wide product range at PartsNL.

Goed en snel

Goed en snel geleverd.

Snel en uitstekend geleverd

Gelukkig een deksel kunnen vinden voor onze koffiepot bij Parts, deze is binnen een dag geleverd, zeer blij mee.

Super snel en goed geïnformeerd over betaling en status van vetzenden en verzenden

Zeker voor herhaling vatbaar Snel geregeld , besteld , betaald verzonden en ontvangen. Mijn man kan weer verder met zijn klus( jes) Dank

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE