Ondeugdelijk communicatie

Eerste bezorging helaas niet thuis. I.v.m handtekening niet bij buren geleverd. Bij 2e levering werd geen handtekening gevraagd.

Ze doen wat ze beloven

Alles is gegaan volgens afspraak en de onderdelen werden snel geleverd.

De onderdelen waren sneller hier dan ik ze kon monteren.

Snel goede prijzen en veel keuze

Mijn ervaring is heel goed mee gevallen, ik gaan zeker nog bestellen als het nodig is ,ze hebben veel van Dewalt en goede prijzen en super snel ,gewoon top , ik heb de side al opgeslagen

Super snelle verzending

Super snel geleverd, op een vrijdagavond om 20:00uur besteld , zaterdag geleverd. En de prijs is super scherp.

Afspraken keurig nagekomen, en de prijs/kwaliteitsverhouding van het product is naar verwachting.

Juiste afhandeling van bestelling

Makkelijke en duidelijke bestelwijze. Supersnelle levering.

Zeer duidelijke website, snelle levering

Ik zocht een nieuwe glazen ovenplaat en ovenrek voor mijn combimagnetron. Via google kwam ik bij PartsNL. Via het zoeksysteem kwam ik snel terecht bij de ovenplaat en het ovenrek die in mijn combimagnetron passen. De volgende dag werden ze al geleverd. Ik ben er superblij mee!

Komen afspraken na.

Onderdelen eenvoudig te vinden. Onderdeel was de juiste. Snelle levering tegen een nette prijs.

zeer goed, correct en netjes.

Voor het eerst op de site van Parts.nl, een duidelijke site en goede omschrijving van het product. de bezorging precies volgens afspraak. na 15 uur bezorgt. Super.

Eerste bestelling, vlot en snel geleverd en erg blij met de onderdelen voor de stofzuiger!

Snelle levering.

Goede service, snell3 levering, top

Product, snelle levering

Goede producten

Snelle service toen ik ‘s avonds niet kon vinden wat ik zocht, de volgende dag kreeg ik via e-mail de juiste onderdelen in een link en weer een dag later had ik het al in huis, top!

Netjes geleverd

goed geleverd, goede commenicatie.

mijn ervaring was goed om toch iets aan te merken te hebben, had de levering iets vlugger gekund.

Super snelle bezorging

Werd netjes bezorgd vriendelijke bezorger.

Gekregen wat ik verwachte

Snelle en correcte afhandeling

Snelle levering en perfecte producten.ik ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden

Dit is een super bedrijf. Als je een onderdeel nodig hebt, zoeken ze het voor je op en krijg je gelijk een offerte. Zo hebben wij de korf van de vaatwasser kunnen maken zonder een dure monteur erbij te halen. Ik ben erg tevreden. Bedankt

Kreeg het pakketje de volgende dag al binnen.

Snelle service tegen goede prijs

Stofzuiger accessoires snel bezorgd makkelijk met type nummers erbij

Goed besteld en snel bezorgd

Snel besteld, dit dankzij goede omschrijving van het product.

Zeer goed.

Snelle levering van het product. Goed verpakt.

Geweldige service

Een bestelling gedaan, maar helaas was er meer stuk aan de wasmachine. Dus besloten een nieuwe te nemen. Retour aangevraagd, binnen een minuut was dat rond, bestelling weer op de post gedaan en de volgende dag, al het geld ook de verzendkosten weer op mijn bankrekening.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE