Zeer goed.

Snelle levering van het product. Goed verpakt.

Geweldige service

Een bestelling gedaan, maar helaas was er meer stuk aan de wasmachine. Dus besloten een nieuwe te nemen. Retour aangevraagd, binnen een minuut was dat rond, bestelling weer op de post gedaan en de volgende dag, al het geld ook de verzendkosten weer op mijn bankrekening.

Goudeerlijk

Ik kocht een aantal materialen bij de zaak maar heb, kennelijk, iets op de toonbank achtergelaten. Meer dan een week later kwam ik weer in de zaak en vertelde dat ik 1 onderdeel waarschijnlijk onderweg was verloren. Onmiddellijk herinnerde de verkoper zich het voorval en kon ik het eea (uiteraard) zo meenemen.. Zeer gewaardeerde oprechtheid!

Goede levering

Fijn om snel de items geleverd te krijgen

Goed en snel

Vooral de mogelijkheid om te checken of het onderdeel inderdaad het juiste was voor type/jaartal machine was erg handig.

Goed product, maar hele hoge verzendkosten

Belachelijk hoge verzendkosten voor een product wat eigenlijk prima als brievenbus pakketje zou kunnen worden verstuurd. Op het product zelf verder niks aan te merken, werkt prima.

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd.

Duidelijke website die goed aangeeft waarvoor je onderdeel geschikt is. Ik had een nieuwe mengkom nodig voor mijn keukenmachine en deze was in no-time gevonden en besteld. Ook zeer vlot geleverd en kon meteen weer aan de slag in de keuken :)

Spullen netjes en vlot afgeleverd

Alles snel op de site kunnen vinden, bestelling geplaatst. Ook de voortgang en de aflevering werd goed gekommuniceerd. Top geregeld.

Makkelijk bestellen en supersnelle levering.

perfect

gewoon goed

Eerste keer besteld meteen goed snel geleverd

Quick delivery

I ordered a 3way valve for Senseo coffeemaker. The part arrived the next day well packaged. I’m happy that I completed my repair work so quickly.

Vlot afgewerkt

Duidelijke instructie vlotte levering goed produkt. Tevreden

Op ondanks besteld en maandag al geleverd, een super snelle service thnx

Makkelijk en snel

Makkelijk bestelling geplaatst en het was gelijk de volgende dag in huis! Helemaal top!

Spullen snel in huis op de mat ( glazen plaat)….

Besteld en was snel in huis , Alleen bezorging was door brievenbus gegaan, een glazen plaat … belachelijk En dan gewoon 6,49 verzendkosten die als gegrond werd verklaard . Ik vind 3,49 brievenbus pakje

Efficiënt

Goede keuze, begeleiding en levert volgens afspraak.

Makkelijk om een bestelling te plaatsen en snel geleverd!

Ideale site als een onderdeel kapot is. Je kan het zo gek niet bedenken of ze verkopen het. Makkelijk om een bestelling te plaatsen en supersnel geleverd.

Netjes en beleefd en mooi op tijd.

Ik ben enthousiast over de levering van Parts.nl

goed!

laat in de middag besteld, de volgende dag in huis

Perfecte service

Nadat ik mijn bestelling had gedaan had ik snel mijn lichtje in huis. En had ik weer licht in me koelkast. Bedankt voor de snelle service. Met vriendelijke groet Manon van Buuren

Goed en snelle levering

In de avond besteld Ander dag in huis

Eenvoudig bestellen en direct leveren

Een flessenrek voor een bepaald type koelkast gevonden via PartsNL. De bestelling ging eenvoudig en werd slechts 1 dag later later al keurig goed verpakt afgeleverd. Complimenten!

Juiste onderdeel gevonden en paste inderdaad precies. Erg blij met nieuwe vrieslade. Snel geleverd ook.

Goede snelle levering tegen te hoge verzendkosten.

Hele snelle en goede levering. Maar om voor een ringetje van 1 cm diameter 5,95 euro aan verzendkosten te rekenen is natuurlijk belachelijk. Dat geeft een katterig gevoel. Zoiets kan makkelijk op de post met een enkele postzegel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE