Goede snelle levering tegen te hoge verzendkosten.

Hele snelle en goede levering. Maar om voor een ringetje van 1 cm diameter 5,95 euro aan verzendkosten te rekenen is natuurlijk belachelijk. Dat geeft een katterig gevoel. Zoiets kan makkelijk op de post met een enkele postzegel.

Snelle actie,en reactie en correcte afhandeling,zou iedereen aanbevelen.

Snelle reactie,en snelle afhandeling.

top service !!!

onderdeel niet gevonden op de site, direct antwoord gehad en zeer gemakkelijk kunnen bestellen via email dat ze gestuurd hebben. op een 10 min gevraagd en besteld! dus kortom een aanrader en bedankt voor de snelle service!

Op zich goed

Helaas was het verkeerde product geleverd. Parts.nl maakte daar gelukkig helemaal geen probleem van. Goede afters sales service

duidelijk informatie over de voortgang van de levering

Over de voortgang van de levering werd duidelijk geinformeerd en het produkt was snel in huis Ik ben zeer tevreden

Goede levering en snel!

Top service!

zeer vlot

het bestelde onderdeel werd zeer vlot geleverd en voldoet volledig aan de specificaties zoals vermeld op de site.

Voldoet aan verwachting

Bestelling die gemaakt is is nagekomen zoals verwacht!! Uitstekend

onderdeel koffiezetapparaat correct en snel geleverd

Makkelijke site, gewenst onderdeel goed vindbaar, de prijs was ook niet de hoogste in de markt.

Jammer dat een product 2x vertraagt was met uitlevering door toeleverancier

Kan niet beter

Op basis van het serienummer kun je het juiste onderdeel zoeken en vinden, hele snelle afhandeling en bezorging.

Lekker makkelijk en snel!

Altijd onderdelen op voorraad waarvan je het niet zou verwachten top winkel!

Ruime keuze en snelle levering.

Webshop met een ruime keuze en zoekfunctie werkt prima. Ook de levering was prima en de volgende dag al in huis.

Snel verzending en goede qualiteit

Ik heb de pakket ontvangen de volgende dag. Ik heb magnetron onderdelen gekocht. De parts hebben goede qualiteit en zijn goed voor mijn magnetron.

Snelle levering tegen goede prijs.

Ik heb een origineel onderdeel besteld voor mijn Bosch koelkast en uiteraard daarvoor internet afgestruint voor de beste deal. Parts.nl kwam het beste uit de bus, eerlijke prijs en een snelle levering. Zou hier de volgende keer weer bestellen.

Bestellen en ophalen

Online onderdeel besteld, kreeg bericht dat ik het op kon halen, erg tevreden.

Makkelijk te bestellen en goede levering

Juiste onderdeel

Precies wat ik nodig had, goed te vinden op de site. Enige tip; de oude op laten halen zou ideaal zijn. Een servieskorf past niet echt in de kliko en is te rigide om te buigen.

Snelle levering van een perfect product!

Eindelijk weer een goed werkende WMF Lumero cup voor een perfecte dubbele espresso!!

Snel het juiste onderdeel geleverd!

Bestellen en betalen ging makkelijk en het onderdeel werd de volgende dag geleverd, heel blij mee!!

super!

Makkelijk te bestellen, en zelfs sneller geleverd dan aangegeven.

top product en snelle bezorging

ik heb telescopische wandsteunen gekocht voor de magnetron. bevestigingsmateriaal zat er netjes bij dus ik kon het gelijk ophangen. top prijs ook!! IK Ik ben zeer tevreden.

Fantastischs service!

Ze weten precies welk onderdeel je nodig hebt en binnen 5 minuten sturen ze een offerte met de juiste materialen. En ze zijn erg vriendelijk.

niet positief

Voor mijn keukenmachine via de website een deksel besteld. Dit met best veel moeite. De bestelling arriveerde keurig maar deksel bleek niet te passen. Weer moeite gehad parts.nl te bereiken, eerst contact met een eigenwijze chat computer en later dan maar bellen. Blijkt deksel al tijden niet leverbaar. Dit had ook voor de bestelling kunnen worden aangegeven. Slordig van Parts.NL

Een goed bedrijf.

Mooie goede website, duideijke omschrijvingen, voor elk at wils op hun gebied. snellle levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE