snelle levering goed product

snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag al in huis

Top site met ruime keuze, duidelijke uitleg op de site en snelle service.

goede service, snelle levering

goede hulp om juiste onderdeel te vinden en snelle levering. Prima

Snelle levering en een hoop onderdelen op voorraad

Onderdelen worden snel en netjes geleverd!

Goed bedrijf , weet waar ze mee bezig zijn.

De bestelde items waren niet allemaal op voorraad echter met slechts 1 extra dag werden ze totaal uitgeleverd. Perfect

Duidelijk web site. Strakke levering.

Eerste keer en tot mijn verassing waren deze onderdelen voor en 10 jaar oude Philips stofzuiger (Marathon) beschikbaar.!

snel en nette levering

Had door eigen schuld (niet op typenummer gelet) eerst verkeerde onderdeel besteld, geretourneerd en binnen enkele dagen incl. verzendkosten gecrediteerd. Direct het goede typenummer besteld en dat werd de volgende dag ook weer keurig geleverd.

Super service

Snel geleverd,maar ik had verkeerd besteld, geld snel weer op mijn rekening,en nieuwe besteld, zeer snel in huis, toppie

Prettig snel

PartsNL heeft alles, bedenk het ze hebben het. Tof! Snelle levering vlug weer aan de gang.

Precies het goede onderdeel.

Na een kort overleg over het juiste onderdeel, is het juiste onderdeel snel geleverd.

Scherpe prijs, snelle levering.

Zeer snelle levering. Het product voldeed precies aan de foto en technische beschrijving. Daardoor kon het apparaat zonder enige moeite snel worden gerepareerd. (Dyson V11)

Onze Philips stofzuiger doet het weer als een zonnetje

Onze stofzuiger had geen wielen meer en de zuigmond was ook kapot. Door deze onderdelen te kopen bij Parts is de stofzuiger weer kompleet als nieuw en ja dat hadden we veel eerder moeten doen! .

Perfekt! Een Senseo onderdeel volgende dag al binnen! Bedankt

Het was snel, klant vriendelijk kortom perfekt

Goed vakkundig en snel geholpen

Correcte afhandeling.

Uitstekend, zoals altijd

Zie boven

Betrouwbaar en snelle levering

Klantvriendelijk betrouwbaar kwalitatief wat je besteld is geleverd

met hulp aan de telefoon het passende onderdeel besteld

de andere dag werd het bezorgd en ik had zo m'n twijfels. maar toen ik bezig was en de snaar erop lag was het "makkie" helemaal goed en draait als een wasdroger moet en behoort te doen, dankjewel

Prima service en flow up!

Onderdelen waren niet direct voorradig volgens mij. levering duurde enige tijd. was geen probleem. werd goed geïnformeerd op vooruitgang en levering van mij bestelling.

Goede service snelle levering.

Behulpzaam oplossingen zoeken met de juiste onderdelen gewoon top.

Prima en snelle service

Overzichtelijke site . Na bestelling werd product snel verstuurd

Top ervaring

Oring kit voor mijn vaatwasser gekocht, duidelijke site en snelle levering!

Snel en goed

Ik heb een nieuw klepje voor de diepvries besteld, dezelfde die ik 5 jaar geleden ook al een keer hier had gekocht. Daardoor was het makkelijk om te vinden welke ik precies nodig had. De vorige is 5 jaar mee gegaan, dus ik ga ervan uit dat deze dat ook doet. Wel jammer dat hij in de tussentijd een stuk duurder is geworden. Maar ik had het klepje de volgende dag al thuis.

Vertrouwen

Moest lang op een niet alledaags besteld/voorhanden zijnde artikel wachten. Contact met ze was prettig.

Snel gevonden, besteld en geleverd!

Zocht een specifiek onderdeel voor mijn wasdroger. Op de site het juiste onderdeel gevonden via de code van de fabrikant, bestel en de volgende dag in huis. Voor een zeer scherpe prijs het probleem verholpen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE