Gewoon goed

Goed product. Snel geleverd.

Product wat wij besteld hebben was goed verpakt. En snel geleverd

Onderdeel paste perfect

Mijn dolce gusto genio 2 lekte, dus op zoek naar een vervangend onderdeel. Het enige minpuntje was dat ik het type nummer van mijn apparaat niet kon terugvinden bij het onderdeel. Op andere sites meer info gezocht en op goed geluk toch het onderdeel besteld en het paste perfect. Bestelling ging snel, 1 dag erna al geleverd.

Volgende dag reeds geleverd.100% tevreden

Aandrijfriem droogkast besteld.Prima website voor onderdelen. Enorme keuze.

Alles goed

100% goed

Snelle levering top

Ruime keuze, prima verwerking van de order, snelle verzending en goed materiaal.

Zeer goede ervaring.

Super snelle levering in het weekend.

Geen enkele haast. Op zaterdag besteld en zondag verzonden, maandag al in huis. Top service!

Snelle levering, en het past perfect

Om het onderdeel te vinden was heel makkelijk. Vervolgens was het super snel geleverd, en het onderdeel past perfect. Wij zijn heel tevreden.

Snel geleverd een goed bedrijf

super snelle service

Geleverd zoals beloofd wordt op de site super snel prima echt de 5 sterren waard .

Ik heb een gootsteen zeefje besteld. Werd snel en goed geleverd. Helaas het pas niet maar was snel geregeld dat ik het retour kon zenden. Helaas snapte ik niet hoe dit nu moest en werd keurig geholpen via de chat. Morgen ga ik het aanbieden aan een vervoerder want dat mocht een willekeurige zijn volgen jullie.

Keurig en snel

Zondagavond een paar onderdelen besteld, maandag middag via DHL in de bus. Gewoon top

Product snel geleverd

Mijn eersten ervaring Onderdeel snel geleverd. Ga zo door M. V.g. Fred Zuijdwijk

Zeer goed gesorteerde online shop met snelle levering en meer dan goede service.

Ik had een artikel besteld, maar bleek door een zeer gering verschil niet te passen. Zonder probleem kan het artikel retour na te zijn aangemeld. Heb het wel anders meegemaakt. Goed adres, waar ik indien nodig graag terug kom.

Snelle en goede levering.

S middags besteld en de volgende dag in huis . Super

Heel tevreden met bestelling

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling.past precies bij mijn wasmachine. Heel tet

Zeer betrouwbare webshop

Bestelling keurig op tijd geleverd na deskundig advies.

Snelle levering.

Nieuwe losse borstel besteld van dyson

Snelle bezorging. Goede klanthouding. Nogmaals bedankt...

Onderdeel past precies

Snelle levering en juiste omschrijving maken dat ik zeer tevreden ben.

Bestellen, bezorgen

Bestellen ging heel erg vlot en voor dat ik het wist stond de bezorger met mijn bestelde flessenrek voor de deur en het mooiste is dat het precies paste mijn complimenten voor PARTSNL

Geweldig!

Duidelijk te vinden op de site en supersnelle levering!

Goede klanten service

Goede klanten service