Prima product en op tijd geleverd!

Prima product. Zeer zorgvuldig verpakt. Top!

Beko front & zeepbak wasmachine

Heeft een beetje geduurd was niet op voorraad maar werd steeds op de hoogte gehouden en ook optie voor terug betaling vond het niet nodig prijs verhouding is goedkoop vriendelijk en bereikbaar.

Precies de onderdelen die ik nodig had,makkelijk te vinden door simpel een paar zoekwoorden in te tikken,snelle levering. Mijn koffiemachine is weer als nieuw!

Snelle levering en gunstige prijs, jammer van de verzending,.....

Snelle levering en gunstige prijs,..... Zou een 5 sterren aanbeveling kunnen zijn als ik zelf de keuze had gehad om het pakket bij een DHL pakketpunt te laten bezorgen. Nu ging ik uit van een levering op mijn huisadres ( dat had ik immers opgegeven) maar het pakket werd dus bij een DHL punt bezorgt. Wat ik wel begrijp omdat z'n levering voordeliger is voor de verzender maar dan is het jammer dat ik geen voordeel heb gekregen van deze goedkopere levering,.....

Geweldige en snelle service

Onderdelen waren zoals verwacht en ‘s avonds om 22 uur besteld volgende ochtend om 9.30 uur bezorgd.

prima geholpen

prima bedrijf

Heb jullie gebeld over een onderdeel, vriendelijk en goede uitleg over gehad.

Alle onderdelen beschikbaar voor mijn philips LatteGo koffie apparaat. Snel geleverd en past perfect. Ik kan weer lekker van mijn koffie genieten.

Goede overzichtelijke website

Gezocht op trefwoord en direct gevonden wat ik nodig had. Besteld en volgende dag in huis.

De laagste prijs en ook nog binnen een dag bezorgd!

Het onderdeel was prettig geprijsd en de belofte op de website werd waargemaakt: binnen een dag bezorgd.

Snelle levering en ook snelle retourafhandeling

Ik bestelde knoppen voor mijn gasfornuis. De volgende dag had ik ze al in huis. Helaas bleken ze veel te klein. De volgende dag heb ik ze terug gestuurd en 2 dagen later kreeg ik al bericht dat de retour zending ontvangen was. Advies: de diameter van de knoppen vermelden op de website. Dat voorkomt retourzendingen.

Heel snelle levering

Nadat ik mijn bestelling gedaan had, kon ik de dag erna al het op gaan halen. perfect

Ik ben heel tevreden over uw snelle en goede service na de toezending van een incompleet artikel. Na mijn klacht mocht ik direct een nieuw artikel van u ontvangen.

Super service met toplevering

Bestelde bij Parts een verwarmingselement voor koffiezetapparaat en de volgende dag keurig verpakt geleverd met alle informatie tijdens de levering door DHL . Aanrader!

perfect

woensdag om 21.00 uur besteld, de volgende dag om 13.00 uur al geleverd.

Snelle levering.

Supersnel en goed

Van bestellen tot leveren binnen 1 dag, complimenten

super service

snelle levering, binnen 1 dag.

Vlotte bezorging

Besteld, en de volgende dag al binnen. Sneller kan niet en ik kan weer fijn stofzuigen!!

supersnel

Ik zocht, ik bestelde, ik kreeg bevestiging en het is binnen. Happy

Onderdeel niet op site, wel besteld!

Ik zocht een koelkastonderdeel. Stond niet op site, via Chat tóch kunnen bestellen! Fijne service, en snel geleverd.

Snelle en duidelijke terukoppeling en verzending is prima.

Overzichtelijk, vlot en prijstechnisch goed.

Overzichtelijke site voor het zoeken van het juiste onderdeel, de volgende dag de deurvergrendeling in huis. 's-avonds stond de vaatwasser weer te draaien als een zonnetje. kan er niks negatiefs over zeggen.

Snelle en perfecte levering

Heb datgene wat ik zocht snel bij PartsNL gevonden, besteld en de dag erna al in huis.

eenvoudig en snel

eenvoudig en snel