Het viel tegen om een open gemaakt/geraakt pakket te ontvangen

Het pakket werd aangeboden aan mijn vrouw die beduusd was door de staat van het pakket: open en rafelig aan de zijkanten (foto's beschikbaar). Zo op het eerste gezicht gezien leek de inhoud onbeschadigd maar dat is pas te verifiëren als we het onderdeel zelf hebben uitgepakt en dat gebeurt morgen vlak voor de installatie. De bezorger (DHL) was ook niet erg behulpzaam, kortaf, het regende en hij had het koud en wilde dus snel door terwijl mijn vrouw nog aan het overwegen was of zij het pakket überhaupt moest aannemen.

Goede prijs en snelle levering

Ik heb een zuiger voor de Krups EA80 besteld. Deze werd de volgende dag geleverd al! Ook voor de goedkoopste prijs.

snelle reactie op vragen en vlotte levering

Keuze gemaakt op site en navraag gedaan met automatische chat. UIteindelijk juiste onderdeel kunnen bestellen. Motortje voor draaiplateau combi-magnetron.

Onderdeel voor m'n stofzuiger besteld. Deze was op voorraad en binnen 24 uur bezorgd.

Heel fijn

Goed geholpen. Was erg blij het bij jullie kon krijgen.

Snel en goed

Zeer snel geleverd en perfecte kwaliteit.

Snel en goed !!

Als ik wat nodig heb, Parts.nk

Snelle levering en goed product.

Ik miste mijn wasmachine type tussen de compatibile apparaten. Maar hij werkt alsnog. Verder snelle levering en product netjes in doos verpakt.

Ruime keuze, snelle en duidelijke afhandeling

Ruim en overzichtelijk aanbod met lagere prijzen dan elders. Vrijwel onmiddelijke reactie na het plaatsen van de bestelling met duidelijke informatie over de aankoop en verzending... Enkel jammer dat er voor deze laatste gekozen wordt voor Postnl, pakjes (aangetekend of niet) worden nog steeds bij 'niet thuis' achtergelaten in de voor iedereen toegankelijke inkomhal van een groot appartementen complex... anders had ik zeker 5 sterren toegekend.

Onderdelen waren precies goed.

Een meer dan goede service

Verwachte onderdeel sneller gekregen dan gepland.

zeer service gericht

Bestelling binnen 24 uur geleverd

Quick fit

Goed onderdeel en snel bezorgd.

Snelle en goede service.

Ondelen van onze Dyson stofzuiger besteld. Prijs is goed en snelle levering. Het gaat tegenwoordig echt over hoe snel heb ik mijn product in huis. Bij parts.nl was dit snel. Dus de vrouw weer blij dat ze kon stofzuigen hahahah(grapje). Ook de site is perfect, duwt in welke dyson type je hebt en je ziet meteen welke onderdelen voor dat type er zijn. Perfecte winkel.

afvoerzeef functioneert niet naar verwachting

beste op 12 maart heb ik u een mail gestuurd met mijn bevindingen. Het originele afvoerzeefje van onze keuken was aan vervanging toe. Via uw website/ bedrijf heb ik hetzelfde type gevonden en besteld (Type: Reginox R1168 Afvoerzeef Zeefje D=8cm) Helaas, loopt het water weg, blijft niet staan en tenslotte is het zeefje er handmatig niet uit te krijgen (terug omhoog te halen)

Het onderdeel paste perfect

Het was even zoek maar ik had dan toch het juiste onderdeel gevonden. Ik twijfelde omdat de maatvoering niet in de productomschrijving stond. Uiteindelijk kon ik vinden dat het onderdeel geschikt was voor onze vriezer.

Vlugge levering

Correcte aflevering

Onderdeel snel gevonden en bezorgt prima.

Onderdeel snel gevonden op de site. Goede info en snelle bezorging. Dus helemaal TOP.

Duidelijke website, snelle levering.

Post liet afweten maar werd super opgelost

Goede servive

Supersnelle levering

Makkelijke website met een zeer uitgebreid assortiment. Hierdoor maakt het eenvoudig om je bestelling te plaatsen. Vervolgens binnen een paar dagen het product in huis

Snel en goed

Motor draaiplaat magnetron besteld volgende dag geleverd en past perfect. Super tevreden.

Fijne check en supersnelle verzending!

Een hele fijne site waar er een check is of het onderdeel wel echt op je apparaat past. En een razendsnelle verzending via DHL.

'S avonds besteld, de volgende ochtend ontvangen. Items komen overeen met de informatie op de website.

Snelle levering en alles werkt gelukkig weer!

Fijn een onderdeel voor mijn kapot gevroren Karcher zeer snel ontvangen en gelukkig ook nog zelf kunnen repareren...

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE