Goede Service

juiste artikel geleverd

Super!!

Na lang zoeken eindelijk gevonden. Fijne telefoniste en de andere dag in huis. We veel geld voor een beugeltje maar mijn afzuigkap kan nu weer dicht.

Super snel precies het onderdeel dat ik nodig had.

Onze expressomachine weigerde dienst. Eerst moesten we ontkalken, dan zou die zijn werk hervatten. Maar het speciale ontkalkingspijpje van het apparaat was onvindbaar. Zonder dat onderdeel bleef de machine weigeren. Mijn vrouw dacht dat we we dan maar een nieuwe machine moesten kopen. PartsNL bleek het pijpje te kunnen leveren. In no time kwam dat door de brievenbus, dus niet in een belachelijk grote doos, maar in een bubbeltjes envelop. Voor een tientje waren we snel gered.

Super snel geregeld!

Onderdeel voor koffie machine besteld en de volgende dag in huis, Top. Wel jammer dat het in een doosje werd verzonden terwijl het rubber ringetje makkelijk in een envelop had kunnen worden verzonden.

Voor mijn oven had ik nieuwe haakjes besteld. Duidelijke site. Volgende dag bezorgd. Prima! Jammer dat er gekozen was voor een doosje, terwijl een envelop al goed was geweest. Dat hadden de verzendkosten niet zo hoog geweest.

Besteld dag later geleverd

Besteld dag later geleverd in België.dat vind ik een superieur service

Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering van het artikel om mijn venta luchtbevochtiger te herstellen.

goede communicatie, duidelijke levering

Prettig zakendoen. Komen afspraken na

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd van een filter voor de wasbak

Onderdeel goed op te zoeken . Bezorging in winkel van mijn keuze volgens afgesproken tijd afgeleverd. Personeel in winkel in krimpen ad IJssel erg vriendelijk en zeer correct. Je voel je daar echt gewaardeerd als klant.

ook in de avond geholpen met chat

onderdelen zijn met typenummer goed te vinden, prettig dat in avond chat bereikbaar is en je kan sparren over gevonden onderdelen om uiteindelijke keuze te maken, wat ik niet gauw heb gevonden is garantie per onderdeel

onderdeel goed te vinden op de website

Mijn ervaring is dat ik door PartsNL mijn oven snel en eenvoudig kon repareren. Dit bezorgt mij veel plezier en het was niet duur.

zeer goede service

prima artikelen snel bezorgd dus als je hier wat koopt is het je geld waard.

Goede product lage prijs

Onze wasmachine lekte water. Een nieuwe originele rubberen manchet was vrij prijzig. Bij PartsNL een alternatief gevonden. De helft van de originele prijs en zit perfect. Heel snel geleverd, de volgende dag. Erg tevreden.

snel gevonden en geleverd

Zocht een miele onderdeel voor m'n droger daar deze wederom redelijk lawaai maakte na invoeren type nr het benodigde onderdeel snel gevonden met ondersteunende text, besteld en de dag erna was eea gefixed

Alles is naar tevredenheid gegaan.

Goed geregeld bij Parys.

Snelle levering en goede producten bijna alle parts aanwezig gewoon een fijne webshop

makkelijk onderdeel te vinden, super snel geleverd

Het scharnier van onze wasmachine was kapot. Op de website vonden we snel het te bestelen onderdeel. De volgende dag werd het al bezorgd. De prijs was ook prima!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De kam van mijn Philips tondeuse was kapot gevallen. Gelukkig hoefde ik geen nieuw compleet apparaat te kopen, maar kon ik een nieuwe kam bestellen bij PartsNL! Dat scheelt me zo 40 euro. Ophalen in de winkel ging ook soepel, dat scheelt weer in de verzendkosten.

Groot assortiment en uit voorraad meteen geleverd

Vlotte levering van onderdelen voor een SMEG fornuis. Top

Lage prijzen, snel geleverd

Twee opzetborstels besteld voor de Rowenta stofzuiger. Laagste prijs van internet voor originele Rowenta borstels. Volgende dag al geleverd. Site overzichtelijk, verschillende betaalmogelijkheden, goede prijzen; ik zeg: doen!

Ruim assortiment, scherpe prijs en snelle levering

Snelle levering juiste materiaal

Helaas via andere leverancier goedkopere aanbieding.

Snel geleverd en prima service

Snel geleverd en vlotte reactie op moeilijke vragen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE