Snelle levering juiste materiaal

Helaas via andere leverancier goedkopere aanbieding.

Snel geleverd en prima service

Snel geleverd en vlotte reactie op moeilijke vragen!

Mooi product, snel ontvangen.

Een nieuw tuigje voor mijn hond besteld. Volgende dag al netjes , keurig verpakt, afgeleverd.

Super snelle bezorging

Producten waren snel en goed verpakt geleverd!

Prima Service

Product was goed te vinden, werd snel geleverd. Ophalen was mogelijk en het personeel daar zeer vriendelijk.

Top. Super snel geleverd

Super snel. En ook gekregen wat ik besteld had

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd

Goede prijs en super snel geleverd

Duidelijke site . Goede omschrijving van de producten . Snel geleverd!

Snelle levering en goede prijzen.

Producten zijn snel geleverd en de prijs is concurrerend.

Artikel als beschreven, betaalbaar en snelle levering. Nogmaals, top!!

Supersnel geleverd en het juiste product ontvangen.

Prima levering en kwaliteit product tot nu goed. Betrof een watertankje voor een Senseo

Zeer snelle levering.

Correcte/vlotte levering.

Gelukkig bestaat PartsNl, om oude, nog niet versleten toestellen te repareren. Klemmetjes afgebroken Novy dampkap (22jr oud). Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt!

Super goed geholpen

Ik zocht voor mijn oude gasfornuis nieuwe gasbranders. PARTS heeft precies de juiste gevonden. Heel blij.

Super geholpen toen ik niet kon vinden wat ik zocht; dmv mijn omschrijving en typenummer van de koel/vries combinatie precies het juiste plankje ontvangen…door de snelle service heeft m’n man niet eens gemerkt dat het plankje gebroken was en vervangen is! ;-) Top!!

Origineel product voor een heel mooie prijs.

Snelle levering van het bestelde onderdeel

Binnen de beloofde tijd het onderdeel ontvangen.

Voordelig

Vervangende scheermesjes gevonden bij jullie, die moeilijk te vinden zijn Voor een voordelige prijs.

Ik had een onderdeel nodig voor een steelstofzuiger en Parts.nl kon dat leveren. Besteld en een paar dagen later lag het onderdeel al in de winkel. Keurig op de hoogte gehouden via e-mail over de voortgang. Mijn complimenten. Ik kom hier zeker terug voor onderdelen die niet standaard in de winkel te krijgen zijn.

Goede service en goede onderdelen groot plezier

Ik had gebeld en grondig gezocht voor de onderdeel en gevonden. Ook goed geholpen door de medewerker. Supper snelle levering ook. Top service.

Goede omschrijving op de website zodat ik het juiste heb besteld en het werd snel geleverd.

Snel en goed

Nu 2 keer gebruik gemaakt van de mogelijkheden, zelfs originele onderdelen van twintigjarige oude apparaten zijn in voorraad. Zeer snel opgestuurd. Hun systeem werkt perfect.

Prima en snel het juiste product geleverd

Gewoon prima, zoals het hoort en je verwacht, voor een prima prijs.

Goede site, perfecte levering, mooie producten.

PartsNL heeft een mooie overzichtelijke site met heel veel producten op allerlei vlak. Goede, snelle en correcte levering. Uitstekend dus!!

goed en snel

Alles top