Scheerkoppenlevering was goed en snel

Enigste minpuntje is , dat het (originele ) scheerapparaat blijft aangeven , dat de scheerkoppen vervangen moeten worden.

Perfecte levering

Door middel van de chat met een medewerkster kreeg ik de benodigde informatie over het onderdeel dat ik nodig had, een koolstoffilter. Ik kreeg er heel vlot twee geleverd, waardoor mijn circulatiekap eindelijk naar behoren functioneert: nooit geweten dat er twee van die dingen in moesten. En we hebben hem al meer dan 15 jaar!!

Correct en volgens afspraak geleverd

Vlotte levering

Goede site om het product te vinden

Supersnelle levering binnen 12 uur de onderdelen in huis.

Supersnelle levering binnen 12 uur onderdelen in huis, van een product dat toch 16 jaar oud was.

Een perfecte ervaring

Als goed ervaren

Artikel was goed te vinden op de website , en in goede staat ontvangen

Heel fijn geholpen met het juiste product!

Ben niet echt thuis in het online bestellen, maar prima gegaan. Top!

Snelle, makkelijke service.

Ik vond wat ik zocht heel gemakkelijk op de website en het werd snel bezorgd.

Behulpzaam en snelle levering

Even gebeld omdat ik niet zeker wist welk onderdeel zou passen op mijn blender. Goed en snel geholpen, bestelling geplaatst en de dag erna kon ik het ophalen bij het dichtstbijzijnde filiaal!

Duidelijk omschreven producten, Geleverd wat ik wilde.

Ik zocht een grillplaat voor mijn contactgrill. De oude was al een beetje versleten. Bij parts.nl uitgekomen en binnen 1 dag geleverd. Top dus!

Duidelijke website, onderdeel snel gevonden en vlot geleverd

Duidelijke overzichtelijke winkel

Goede communicatie en snelle levering

geweldige service

Geweldig geholpen voor het juiste onderdeel voor onze combi oven. Daarna super snel geleverd

Product dat ik besteld had niet binnen gekregen door een fout bij DHL. PartsNL heeft nieuwe opgestuurd dit is wel goed aan gekomen. Alle lof voor Parys.nl

snel het juiste onderdeel gevonden

Top site voer het apparaatnummer in en alle mogelijke onnderdelen komen te voorschijn ECHT! een aanraader

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Goede verpakking.

Snel en correct geleverd

Precies als verwacht

Snelle levering van het juiste product.

Op website product niet gevonden, via mail is bestelling gedaan. Duidelijke order en levering.

Hel goed

Gebeld vriendelijk geholpen de volgende dag mijn koffiepot al ontvangen

Top levering

Snelle levering, goede producten, goede prijs

uitstekend geholpen

via telefonisch contact uitstekend geholpen

Heel goed!

We hebben besteld en de volgende dag konden we het bestelde al in ontvangst nemen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE