Goede webshop, niet duur en snelle levering

Eerste keer. Snel juiste babylyss onderdelen kunnen vinden. Voor prima prijs en snel geleverd.

snel en goed geleverd

ook makkelijk dat factuur apart gemaild werd

Snel de juiste parts gevonden,snel ontvangen.

Super dus.

Super bedrijf

Ik heb een laden voor mijn vriezer besteld op zondagochtend en deze was maandag middag al in huis. Heb al vaker bij dit bedrijf besteld en de levering is echt super snel! Top ga zo door!

Goede originele en meestal goedkope merk onderdelen, snel geleverd krijgen!

Goede en snelle levering.

Snel geleverd, bespaart me een nieuwe keukenmachine

Onze Kenwood keukenmachine stopte er na 5 jaar mee. Nadat ik ‘m open had gemaakt bleek dat een as in het mechanisme was gebroken. Deze was gelukkig beschikbaar en werd snel geleverd. Half uurtje werk om de as te plaatsen en de machine werkt weer!

Slecht

Ik vind het niet zo erg dat ik voor het verzenden moet betalen,maar voor het terug sturen hier betaal ik ook dik voor. Heb een onderdeel besteld die 17 euro kost. Helaas was de verkeerde dus ik ging het terug sturen. Voor het verzenden had ik al bijna 6 euro betaald maar voor terug sturen nog 7,80 ...is dit normaal??? Tegenwoordig retourneren is bij elke site gratis.

Super en snel

Duidelijke site en netjes en snel geleverd

Wpro voor keramische kookplaten

Ik had wpro aangeraden gekregen van de Bauknecht en gebruikt maar de vlekken gaan niet weg waarvoor ik het gekocht heb, ben niet tevreden.

Bodemplaat scheerapparaat Philips

Mijn favoriete scheerapparaat werkt als nieuw! Makkelijke reparatie :)

Gemakkelijk te bestellen, snel en goed geleverd.

Super snelle levering

Makkelijk het juiste onderdeel kunnen vinden voor mijn espressomachine

satisfied

saw the part i needed on there website. placed the order and received it the following day. excellent

Ontvangen zoals beloofd

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag opgehaald in de winkel inn Almere, zondag mijn koffieapparaat weer gerepareerd.

Uitstekend product en levering

Een foodprocessor van kenwood besteld. Deze past op onze kenwood xl machine. Een uitstekende degelijke kom met veel onderdelen. Vandaag besteld en de volgende dag via postnl geleverd, knap staaltje. Wij zijn zeer tevreden over partsnl, een overzichtelijke site. Totaalplaatje, ga zo door, bedankt.

De gehele procedure verliep uitstekend.

uistekend

Goede communicatie

Site is perfect goede omschrijving En van jullie kant via de email goed op de hoogte gehouden Alleen de bezorg dient DHL blijft in gebreken dag voor niks zitten wachten Heel jammer dit . Had ik bij de keuze maar voor die andere gekozen En het antwoord van dhl lig in de winkel Ja als ik dat had gewilt had ik geen bezorg kosten hoeven te betalen En gelijk naar de winkel kunnen gaan

Alles goed gedaan en gegaan

Efficiënt

Verzorging bestelling was snel. Buitengewoon vriendelijk te woord gestaan bij afhaallocatie Velp.

Correcte en snelle levering

Onderdeel paste en de stofzuiger maakt geen gekke geluiden meer

Erg goed

Heldere website, ruim assortiment, veel mogelijkheden om te speuren naar een onderdeel. Vlotte verzending en afhandeling

Producten geleverd volgens afspraak.

It fits

Oude microgolf. Toch nog wisselstukken gevonden. Ze passen en we kunnen weer verder.

Snel en goed

Alles was goed