Toppie

Snelle levering aardig personeel

correct en snel

snelle levering altijd gemakkelijk!

Zeer positief

Onderdeel snel op de site gevonden . Volgende dag ook alles in huis, klasse

Goede website, duidelijk en makkelijk. Snel en goed verzorgd verzonden!

Helemaal goed

Geen moeilijk heden.

Top geregeld.

Geen opmerkingen, product was precies wat ik nodig had en werd de volgende dag al bezorgd.

Prima geregeld

Wist et goed welk deurtje ik moest bestellen. Via de chat advies gevraagd, alles binnen 2 dgn geregeld. Heel fijn

Het juiste onderdeel voor een schappelijke prijs gevonden bij PartsNL en de volgende dag in huis!

Super goed geholpen

Het onderdeel wat ik nodig had stond niet zo duidelijk omschreven, maar na een telefoontje goed geholpen en kreeg een mail met het goede onderdeel zodat ik dit meteen kon bestellen en nog super snel bezorgd ook.

Snelle correcte levering.

Onderdelen snel en correct geleverd. Jammer dat je tegenwoordig ook voor de levering in de winkel moet betalen.

Uitstekend!

Op tijd , en past perfect.

Snel, duidelijk, geen fratsen, helemaal top

Duidelijke site, snelle levering, goede communicatie

Snel geleverd, duidelijk filmpje over de reparatie.

Schokdempers van een Miele wasmachine vervangen is prima te doen. Onderdelen snel geleverd en instructie was helder.

Excelente

Hice un pedido de unas ruedas para una aspiradora Dayson a muy buen precio, el pedido no lo recibí porque lo perdieron en la agencia ya aquí en España, estuve esperando unos días lo volví a reclamar a la agencia y lo dieron por perdido. Escribí a PartsNL comentando que GLS me había perdido el paquete, su contestación fue super rápida, que lo sentían y que me volvían a enviar el pedido. En 3 días lo tenia en casa. Muchas gracias.

• ¿Nos recomendarías?

Accuraat en snel

Goed vervangend produkt en snel geleverd!

Duidelijke site en supersnelle levering

Top bedrijf

Zeer snelle levering makkelijke site goede service

Prima produkt, en nog sneller binnen dan ik verwachte

Gewoon goed en goedkoop.

Cool

Toppie

Perfect.

Zeer snelle levering. Een dag na bestelling had ik het product al in huis. Ook fijn dat je een foto bij de bestelling kunt meesturen zodat je niet het verkeerde artikel toegestuurd krijgt.

Goede klantenservice

Krabpaal was helaas binnen 7 maanden kapot gegaan. Dit viel volgens mij net buiten de garantie periode. Toch kregen wij nieuwe onderdelen toegestuurd waardoor wij de krabpaal weer hebben kunnen maken! Super blij hiermee.

Zeer tevreden over de snelle levering. Dag later werd mijn bestelling al bezorgd.

Mooi product

Product werd snel geleverd.

Snel service

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Donderdagavond bestelt volgende dag in huis. Top

goed ,snel in huis, wel hoge verzendkosten .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE