Heldere site en snelle levering

Het onderdeel was via de site makkelijk te vinden. Kon direct controleren of het voor het apparaat geschikt is. Had de onderdelen de volgende dag al in huis. GEWELDIG

uitstekend

Via de website besteld, snel afgehandeld en geleverd.

Perfect!

Ik was op zoek naar een Kenwood KW716121 Aandrijfas voor onze keukenrobot en heb die gevonden bij PartsNL. Geen ****, maar de originele aandrijfas van Kenwood. Onze keukenrobot werkt weer als nieuw! Bestelling en levering heel vlot verlopen, besteld op zaterdag 4 februari, geleverd op maandag 6 februari. Heel tevreden!

Super makkelijke site

Goede overzichtelijk site en snelle levering.

Snelle levering, goed produkt

Duidelijke website, snelke kevering.

De juiste onderdelen snel gevonden!

Top site met precies de juiste onderdelen voor onze koelkast. Duidelijke beschrijving met de typenummers zodat je weet dat je precies het goede onderdeel hebt wat je nodig hebt. En de volgende dag al binnen! Echt een aanrader!

Fijn dat er een bedrijf is wat je gewoon onderdelen en serviceartikelen kunt kopen. Afdanken van apparaten kan je dan flink uitstellen

Supersnelle levering

Zondagmiddag brak het flessenrek uit de koelkast, erg onhandig. Snel kijken of er ergens een nieuwe te bestellen was op internet. uitgekomen bij Partsnl. Binnen 24 uur zat het nieuwe flessenrek erin en was onze koelkast weer compleet.

Onderdeel super snel in huis , topservice

perfect

was makkelijk te zoeken met type van de machine en duidelijke foto van het onderdeel, en was snel geleverd.

Zondagmiddag een bestelling gedaan en maandagmorgen al ontvangen

Snel geleverd, kwalitatief goed product.

De volgende dag al in huis. Fijn, want het was een onderdeel van onze koffiemachine dat vervangen moest worden. Ook qua prijs zeer schappelijk.

levering is goed .maar als de afdicht rubbertjes niet bij geleverd worden . en apart moet bij bestellen . vind ik dat een van zaak niet hoe moet ik dat nou weten dat die er niet bij zijn , staat er niet vermeld bij.

Geweldige service

Mijn koffie automaat was stuk. Eigenlijk was ik op zoek naar een andere koffiemachine maar vond het eigenlijk jammer om deze weg te gooien..tijdens mijn speurwerk op internet kwam ik op de website van PartsNL Terecht. Het zoeken naar het juiste onderdeel was heel snel gebeurd en door de prijs vond ik het de moeite waard om deze automaat te repareren.De volgende dag werd het bestelde al geleverd en in de zelfde avond had ik weer een vers bakje bonenkoffie!

Goede samenwerking, vlot, duidelijk

Het bestellen, uitzoeken en afhandelen zijn prima Ook de bevestiging via het invoeren van gegevens om zeker te weten dat je bestelling goed is ervaar ik als extra service. Fijn zaken doen Hans Verel Bergen op Zoom

Gisteren het onderdeel opgezocht met een eenvoudige check voor het juiste product. Vandaag al het onderdeel per post binnengekregen. Dus top

Denken goed mee wat de wens van de klant is De hulp stel ik zeer op prijs Dus prima geholpen

zeer goed

ik had een mini vaatwasser van een bejaard koppel wat defect was . dank zij jullie hulp bij het zoeken van de onderdelen heb ik het kunnen herstellen waarvoor mijn dank . Ik heb weer een paar mensen gelukkig kunnen maken . Groeten Eduard

Prima, bestellen, levering en ontvangst

Zeer goede ervaring met bestellen, levering en ontvangst van de artikelen. Aanbevolen thuiswinkel.

Het was een beetje een gok om het deksel van een tien jaar oude keukenmachine te bijbestellen. Maar het is fantastisch!! Hij past!! Maar nu steekt dat nieuwe mooie onderdeel wel erg af bij de rest, haha. Maar ik ben super gelukkig. Groeten uit Mook

professional hulp

Prettige medewerker aan de lijn en vakkundig advies en product keuze.

Prima service en hulp

Snel geleverd. Retourneren geen probleem en hulp gehad bij het uitzoeken van het juiste artikel. Voor mij prima bedrijf.

Goed en snel geleverd

Het juiste onderdeel en snel geleverd

Snel en korrekt

Ik had het verkeerde plateau met nokken besteld. Toen heb ik de juiste besteld en de verkeerde teruggezonden. Zonder mankeren kreeg ik mijn geld voor het eerste plateau terug

snel

prima en vooral snel vrijdag eind van de middag besteld, zaterdag geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE