Prima service en hulp

Snel geleverd. Retourneren geen probleem en hulp gehad bij het uitzoeken van het juiste artikel. Voor mij prima bedrijf.

Goed en snel geleverd

Het juiste onderdeel en snel geleverd

Snel en korrekt

Ik had het verkeerde plateau met nokken besteld. Toen heb ik de juiste besteld en de verkeerde teruggezonden. Zonder mankeren kreeg ik mijn geld voor het eerste plateau terug

snel

prima en vooral snel vrijdag eind van de middag besteld, zaterdag geleverd

Parts.nl is zeker en vast helderziend

Al voor je bestelt hebben ze het al hàlf verstuurd en op het moment dat je betaald hebt helemáál. Het is er - en helemaal correct uitgevoerd - ruim binnen 24 uur! Ze verwennen ons dus wel heel bar.

TOP

Ik heb een alternatieve draaiplaat voor mijn 12 jaar oude magnetron Bauknecht besteld en werd de volgende dag al geleverd. Het oigineel kost €51,- en de aternatieve 42,99. Dat scheelt toch weer een paar euro in deze dure tijd.

PARTS.NL staat nu bij mijn favorieten!

Als een zware Miele wasmachine zichzelf met groot kabaal verplaatst wordt zelfs een leek nieuwsgierig naar de inwendige technologie. De slappe ophanging verraadde versleten schokdempers. Met een paar muis-klikken is het PARTS.NL die je zeer snel aan de juiste onderdelen helpt en nergens goedkoper! Volgende dag staat de Miele weer op zijn vast plek en draait weer geruisloos zijn hoogste toeren als vanouds. PARTS.NL staat nu bij mijn favorieten!

Zeer snelle levering

Smiddags besteld, volgende dag al in huis. En ze bieden ook hulp aan als je meer uitleg nodig hebt .

Gewoon goed top

Makkelijke site , snelle levering, netjes verpakt Goede bevestiging van de bestelling

snel en goed advies gekregen

zie boven

Blij verrast door de snelle service en klantvriendelijkheid. Top

op do. 2 feb nieuwe motor besteld voor mijn wasemkap. vrij 3 feb al in huis. Za 4 feb met PartsNL Krimpen a/d IJssel contact, wij komen er achter dat ik een start condensator nog heb en dat waarschijnlijk de oude motor nog in orde is. Teven wijst men mij op de retour garantie. Gelijk condensator per email besteld en ma 6 in huis. Wasemkap werkt met oude motor. retour aanvraag gedaan en RMA00154571 ontvangen. Dezelfde dag nieuwe motor met DHL retour gestuurd. Di 7 al aangekomen in Apeldoorn. Woensdag 8 bericht dat het volledige aankoopbedrag naar mijn rekening is overgemaakt. Prachtig, Het kan niet beter. vandaar een dikke 10.

Kan niet beter !

Goede info. Snelle , correcte afhandeling van het bestelde

Betrouwbare partner bij reparaties van apparaten

Zou ik al een leven lang succesvol mijn eigen apparaten hebben kunnen repareren zonder PartsNL ? Nee! Het gemak waarmee je onderdelen kunt vinden en bestellen is daar een belangrijk onderdeel van. En een redelijke prijs al helemaal. Maar wat is het belangrijkst? Goede informatie en uitstekende hulp. Recentelijk nog een paar onderdelen besteld waarvan zowel PartsNL als ik vooraf van wisten dat ze tijdelijk niet leverbaar zouden zijn. Vanaf het moment van bestellen tot leveren duurde vier maanden. Ik ben vooraf goed geïnformeerd. Er werd direct aangegeven dat er een lange levertijd zou zijn. Tussentijds werd meerdere keren aangegeven dat het nog enige tijd zou kunnen duren. En of ik misschien de bestelling zou willen cancelen. Netjes netjes netjes! Mijn status als goede huisreparateur dank ik grotendeels aan PartsNL. Dank.

Onjuiste technische info op de website

Op basis van technische info op de website bestelde ik een nieuwe thermostaat voor mijn wasdroger van AEG. De weerstand van de thermostaat bedroeg 7 kOhm terwijl die 0 Ohm behoorde te zijn volgens de website. Helaas bedroeg de weerstand van de nieuwe thermostaat ook 7 kOhm wat erop wijst dat de bestaande thermostaat toch in orde was. Ik meldde dit per mail en kreeg volgend antwoord: "...Dit is boven onze expertise. Wij zijn enkel een webshop en hebben geen monteurs of een technische dienst. De tekst waar u ons op wijst wordt ook per direct van de website afgehaald omdat wij simpelweg de mensen niet kunnen adviseren..."

'S Avonds besteld, de volgende dag om half 11 in huis!

Mooi artikel goede prijs snel bezorgd

Geleverd wat besteld

Goede levering!

Onderdeel op vrijdag besteld en zaterdag in huis. De vaatwasser doet het weer zoals het moet, dankzij partsNL. Bedankt voor de levering.

Het dorpelrubber besteld , goede snelle levering , prettigge website omgeving om in te zoeken ook

Het rubber is origineel , machine is zelfstandig gemaakt , ook de prijs is prettig en er is zelfs een alternatief rubber wat iets goedkoper is van een ander merk , zeer snel en netjes geregeld en verpakt en verzonden binnen 1.5 dag thuis in huis

correct en snelle levering

Eenvoudig, correct, snel en kwaliteit

Eerst info gevraagd over het benodigde artikel. Zeer snel antwoord gekregen via email met link voor het te bestellen product. Wat weer een hoop zoekwerk minder was. Hierna snel geleverd en keurig ingepakt.

Goed product met snelle levering

Product gemakkelijk gevonden op site en het werd snel geleverd.

AEG Vx4 stofzuigerslang + pistoolgreep.

Niets mis mee,bevalt prima.

Prima en snelle service

Is goed en snel.

Top kwaliteit onderdelen en snel geleverd, prijs is ook de beste.

In 1 woord geweldig!!

Glasplaat koelkast was stuk gegaan, via chat parts.nl werdt ik doorgestuurd naar de juiste glasplaat met dezelfde afmetingen. Omdat het van een ander merk was, twijfelde ik eerst wel even. Het artikel besteld en werd keurig op tijd bezorgd, was zorgvuldig ingepakt dmv piepschuim. De oude strippen pasten er perfect op en zit er inmiddels weer in. Topwebsite!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE