Snel en goed afgeleverd

Het geleverde was in goede staat en 2 dagen later thuis ontvangen. Wat wel opviel was dat de verpakking ruim voldoende was voor zo'n klein product.

Besteld 22:01 en werd toch de volgende dag het juist artikel geleverd

Perfect !

Alles goed geregeld, snelle levering. Enig minpuntje is dat het onderdeel heel prijzig was.

prima geregeld

onderdelen besteld, en netjes kunnen ophalen in de winken. Prima dus

Hele vlotte levering top

perfect

In de avond bestelling gedaan en de dag erna rond de middag afgeleverd. In de loop van die avond het element gemonteerd en het we konden het weer gebruiken. Super.

Goed en nette prijs.

Verwarming element voor de droger besteld. Hele goede kwaliteit voor de beste prijs die ik kon vinden. Het stekkertje paste niet maar die kon ik eenvoudig over zetten. Super snel geleverd. Binnen de 24 uur.

Met een medewerker gechat, typenummer doorgegeven en na een paar seconden had ik het bestelnummer. Top service, binnen 2 dagen in huis. Zeer tevreden.

goede snelle levering

Het product was goed en voldeed aan onze eisen. Het is een duidelijke site.

Super snelle levering

Precies gevonden wat ik nodig had voor 'n fijn prijsje

Snelle en adequate levering van onderdeel koelkast Siemens

Via een goede website met veel mogelijkheden wat betreft de keuze van onderdelen heel snel (en goed verpakt) in het bezit gekomen van het juiste onderdeel van onze oudere Siemens koelkast (flessenbak).

Snelle goede levering

Ovenlamp snel en goed geleverd!

Alles wat je besteld wordt heel netjes.verzorg.en zeer stevig ingepakt

Vele bedrijven kunnen hieraan een voorbeeld nemen en service is uitstekend,

Uitstekend en vriendelijke service(burg.vlughtlaan)

Besteld en zoals aangegeven kon ik het afhalen bij partsnlshop in Amsterdam west. Erg vriendelijk en goede service

Superkoffiemaalinrichting van DeLonghi ! Past en snel geleverd. Dank

Snelle goedkope oplossing

De motor die ik bestelde was snel geleverd. Ook de optie voor type nr etc is natuurlijk geweldig want je wil wel de goede bestellen.

supersnelle levering

Binnen een dag mijn draaiplateau geleverd. Duidelijk en snel het desbetreffende artikel kunnen vinden.

top en lekker dicht bij

snel geleverd

Het product werd snel en goed verpakt geleverd

Als ik weer eens iets nodig heb, dan weet ik waar ik het moet bestellen

Goede website

Vlot en correct

Super.

Buitengewoon snel en netjes.

Telefonisch besteld en na 3 dagen keurig geleverd!

Precies wat ik nodig had, binnen twee dagen in huis!

De site makkelijk te navigeren en het aanbod aan reserve delen is enorm! Nu alleen nog een link naar reparatie video's op YouTube en het is een one-stop-shop :)

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE