Super service

Een tijdje geleden een artikel besteld maar kwam niet aan. Erover gebeld, nieuwe opgestuurd en de volgende dag al binnen. Topservice!

Duidelijk of je ‘part’ past op je machine, snelle levering en niet duur.

Het is een duidelijke website zodat je makkelijk het desgewenste product kan vinden. Ook niet al te duur en een snelle levering wat wel handig is omdat het soms om machines zoals de wasmachine gaat die je niet graag lang ‘mist’.

Duidelijke website, vlotte levering

Pakket uitgepakt, onderdeel gemonteerd paste goed en stofzuiger gebruiken. Prima

Supersnelle en correcte levering

Juiste materiaal en snelle levering

Uitstekend geholpen met speciale bestelling

Via chat met medewerker onderdeel kunnen bestellen dat niet in het assortiment van PartsNL zat.

Heel internet afgezocht en hier terechtgekomen , in een woord perfect

Snelle levering volgens afspraak.

Bestellen van een nieuwe zool voor mijn schuurmachine ging gemakkelijk. Snelle levering tegen goede prijs.

Op voorraad en supersnel geleverd

Per ongeluk de houder van de stofzak van mijn Philips stofzuiger ook weggegooid. Stom. Eind van de middag een nieuwe besteld en de volgende morgen om 10uur kon ik weer stofzuigen.

Prima en snelle levering, minder concurrerend op prijs voor hoge kosten brievenbuspakket

Goede omschrijving van producten

Hier kan je nog alles vinden wat je nodig hebt, waar een fabrikant het niet meer kan leveren. Makken zoeken en te vinden van de producten.

Super snel geleverd

Ik had het artikel snel nodig en meerdere site's bekeken maar parts.nl was de enige die de volgende dag kon leveren ipv 3 tot 4 dagen levertijd

Onderdeel opgezocht, besteld, betaald en snel in huis

Website duidelijk, kon het ATAG onderdeel snel vinden en besteld. Het feit dat je ook als 'gast' kunt bestellen is fijn. Prijs is goed en het bestellen makkelijk. Snel in huis.

Makkelijke site, netjes verpakt, prima prijs

Prima levering

Wat heeft deze firma een fijn uitgebreid assortiment en snelle levering

Correcte levering

Besteld onderdeel werd snel geleverd. Groot assortiment aan onderdelen.

Slecht

Ik vraag special en product aan krijg ik een product aangeboden die niet past te kort is en die ik niet mag terug sturen!

Ze doen wat ze beloven

Groot assortiment

Supersnel en betrouwbaar

Overzichtelijke site, veel producten

Ondanks dat het product niet in het assortiment stond, werd door shat tussenkomst het product gevonden, helaas maar een van de twee, het teveel betaalde bedrag werd snel terug gestort.

Snel, en goede service

Snel besteld, Snel geleverd En wordt keurig op de hoogte gehouden via de email.

Binnen één dag in huis!

Dankzij de slimme vragenlijst snel tot het gewenste product geleid!

Goede service, snelle levering

Handige website. Goede service.

snelle verzending, goed verpakt

snelle verzending, goed verpakt

Snel, goed verpakt en t juiste materiaal

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE