Snel, goed verpakt en t juiste materiaal

Top bedrijf!

Gisteren een artikel besteld, vandaag al binnen. Het product past perfect. Wat een goed bedrijf!

Duidelijke site en snelle verzending

Men komt na wat men beloofd. Duidelijke site waardoor men ook direct de goede onderdelen kan bestellen. Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit wordt beloofd en deze belofte komt men ook na. Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Zo doorgaan.

Fantasties

Goede prijs verhouding snelle levering makkelijk te vinden op de web site ga zo door

Geweldige sevice

Bestelling volgende dag binnen. Ik had een verkeerde maat glazen draaiplateau voor de magnetron besteld. Ik belde met de klantenservice en zei stuurde mij een link naar het juiste artikel. Mijne retour gestuurd en in 3 dagen mijn geld terug. Vlot gegaan dus een zeer vriendelijk geholpen.

Van service gesproken !

Steeds een snelle en correcte levering van de goederen en aan zeer gunstige prijzen. Een aanrader, ook voor Belgisch klanten !

Snelle levering. Uitstekend product

De snelheid van leveren verbaasde mij weer, kan menig andere leverancier een voorbeeld aan nemen. Goed product geleverd. Makkelijke website

Alles prima

Snelle levering en een goed product!

Netjes op tijd

Product is zoals omschreven op de website. Netjes verpakt maar geen overbodige verpakkingsmaterialen gebruikt. Snelle levering. Zeer tevreden.

Zeer goede service.

Duidelijke website, supersnelle service, kortom de beste site om producten te bestellen!

snelle leverantie

goed product en vlotte correcte levering

Juiste onderdeel snel geleverd

Juiste onderdeel snel geleverd

Goede communicatie

Snel geleverd en goed verpakt. Een klein probleempje met DHL werd snel opgelost.

Doen wat ze beloven

Super snelle levering

Een slangetje voor siemens koffiemachine In de avond besteld volgende dag geleverd!!

Snel en compleet

Onderdeel snel en op tijd geleverd. Duidelijke site.

Toppers

Snelle verzending! Duidelijke site en originele onderdelen

Duidelijke omschrijving en snel geleverd

Goede website, onderdelen zijn gemakkelijk te vinden.

Verkeerde besteld en goed geholpen Super snel bezorgen

snel en het goede onderdeel ontvangen.

het ging om een klein onderdeel de 6 euro bezorgkosten zijn wel hoog, maar de droger draait weer

Snel en goed

Prima website. Goede ondersteuning om te checken of een onderdeel ook geschikt is voor hetgeen waarvoor je het kan gebruiken.

makkelijk onderdeel te vinden en snel in huis

makkelijk onderdeel te vinden zoekmachine werkt goed en snel in huis

Zeer goede service

Door chatvraag direct contact. Zeer klantvriendelijk en snelle service. De ene middag besteld, de volgende dag al geleverd. Topservice dus

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE