Zeer goede service

Door chatvraag direct contact. Zeer klantvriendelijk en snelle service. De ene middag besteld, de volgende dag al geleverd. Topservice dus

Vriendelijk , behulpzaam en meedenkend

Had een koffiemachine onderdeel nodig. Werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Men begreep goed wat ik nodig had. Daardoor juiste levering. Snelle levering resulteerde erin dat de machine weer uitstekend werkt.

Correcte artikel en snel kunnen ophalen.

Juiste accessoire voor wasdroger, wat LG zelf niet kon leveren.

Compleet assortiment

Compleet assortiment, snelle levering en goed geprijsd.

Snelle reactie en uitstekende service

Ik had een vriezerlade besteld maar helaas was een hoek al beschadigd bij ontvangst. Mailtje gestuurd, binnen een kwartier al reactie en er wordt een nieuwe opgestuurd. Bedankt!

Bijna alles leverbaar

Meerdere onderdelen voor vaatwasser besteld. Bijna alles leverbaar. Snel verstuurd en goed verpakt. Was er heel tevreden over.

De verzendkosten staan in geen verhouding tot het verstuurde product

2 O-ringen besteld die in een normale brievenbus enveloppe verstuurd kunnen worden. De verzendkosten zijn veel te hoog!

Helemaal top

Onderdelen makkelijk te vinden en super snel geleverd

super snel en goudverpakt geleverd.

geen klachten, en ga zo door met de service.

Zeer slechte service, nemen spullen niet retour.

Bedrijf met zeer slechte service. Op Google nieuwe oven schakelaar voor mijn Smeg oven gezocht en bij Parts.nl gevonden. Door ernstig ziekbed niet gelijk kunnen plaatsen en na 5 maanden oven open gemaakt en zag dat het de verkeerds was. Goede besteld en reeds geplaatst. Nu wil ik de verkeerde die nog in de verpakking zit retourneren maar dit vertikken ze. Terwijl ik ook al andere dingen had besteld daar. Eens maar nooit meer, wat klantonvriendelijk.

uitstekend

Snel en prima geregeld allemaal. TOP

Snelle verwerking en levering van de bestelde producten.

Binnen 24 uur in huis

Alles perfect geregeld de doorverwijzing naar de link die ik nodig had. Super!!

Onderdeel besteld en de volgende dag al geleverd! Super service!

Goed Miste alleen de optie voor afhalen op pickup point Kan ook aan mij liggen Ga zo door JW

Uitstekende snelle service

Onderdeel besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering. Product ziet er goed uit

Voor het eerst hier besteld en zou het zeker weer doen

Snel gevonden op de site en snel bezorgt

Goede ervaring.

Uitstekende service

Uitstekend geholpen via de chat functie. Bestelling geplaatst en snel geleverd

Dag A via de chatbot een berichtje gestuurd welk onderdeel ik exact nodig had; dezelfde middag advies + linkje naar onderdeel ontvangen en besteld. Dag B onderdeel ontvangen en gemonteerd! Top; Hartelijk dank!

Goede producten

Prima artikelen, die ik met behulp van een medewerker kan vinden.

Koolborstels besteld die compatibel zouden zijn. Niet dus.

Nieuwe koolborstels besteld voor wasmachine die compatibel zouden zijn. De grootte van de borstels was ok maar het plaatje waarme deze vastgezet moeten worden, had een andere vorm waardoor het niet bleef zitten. Op de site stond dat je met een tang de houder een beetje moest dichtknijpen, maar dat had ik niet gelezen. My Bad. Klantenservice heeft mij hierop gewezen, maar toen waren de koolborstels al retour gestuurd. Dus PartsNL heeft zowel het versturen van de borstels als de reactie van de klantendienst prima geregeld.

vlotte snelle levering

groot assortiment makkelijk te vinden, dag later al ontvangen

Precies goed.

Onderdeel via Google Lens opgezocht, en ik kwam uit bij Parts.nl. Besteld en snel geleverd. Het onderdeel past perfect in mijn vaatwasser, ondanks dat de vaatwasser een ander merk is dan in de omschrijving werd aangegeven.

Geen goede service als er iets miss gaat

PartsNL is alleen goed als je het geluk hebt dat je het goede onderdeel te pakken hebt. Heb je dat niet dan zal de hulp ook uitblijven. Dit is al een aantal keren bevestigd omdat wij in het verleden veel hebben besteld maar vaak problemen hadden. Service geeft aan te willen helpen maar is verder niet behulpzaam. Het komt erop neer dat je moet betalen en opnieuw moet bestellen. Geen optie dus meer voor ons. De posttarieven zijn zeker ook niet meer van deze tijd. Een o-ringetje dat makkelijk in een envelop zou passen en minder dan 2 Euro is, kost 5,95 aan verzendkosten!!!! Los van de O-Ring die wellicht 90 cent kost waarvoor je ook nog eens 5 euro moet betalen. Zoek wat langer dan heb je een betere service en betaal je zeker minder.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE