geen problemen, bestelling kwam volgens afspraak

'savonds besteld en volgende dag in huis.

het onderdeel voor mijn wasmachine snel gevonden en na bestelling direct de volgende dag aan de slag. de instructievideo was zinvol , alhoewel het voor mijn wasmachine (Bosch) toch even anders moest, gelukkig genoeg video's te vinden. inmiddels draait de machine helemaal goed zonder lekkage. kortom , zeer geslaagde actie

Hele goede ervaring...

Ik had online vraag gesteld over een bepaald type draaiplateau voor combi magnetron en kreeg diezelfde avond al antwoord, besteld en werd snel geleverd...Prima draaiplateau die goed past...TOP !!

Eens maar nooit meer

We hebben 2 onderdelen voor onze oven besteld. 1 rooster en 1 Aluminium lek / bakplaat. Op de de orderbevestiging staat duidelijk Aluminium. En wat krijgen we een stalen. Deze is dikker waardoor hij meer warmte tegenhoud. Na telefonisch contact mochten we hem terug sturen op eigen kosten. Dus Parts NL maakt een fout en wij worden gestraft. Vandaar eens maar nooit maar.

Goede service !!!!

Uitgelegd de mankementen aan de Venta en meteen gereageerd. Nadat dit niet geheel de oplossing was. Heb ik in overleg met famke foto,s opgestuurd. Hierna kreeg ik snel een ontbrekend onderdeel . Ingezet en alles werkt weer. SUPER.

De keten van mijn onduidelijke vraag via verheldering tot en met levering was excellent

Mijn onduidelijke vraag werd via nadere vragen vanuit Parts omgezet in duidelijk antwoord zodat ik het benodigde apparaat kon bestellen. Kortom: zonder meer excellent

snel geleverd

De vrieslade is perfect passend voor mijn vriezer. De prijs was redelijk in vergelijking met andere sites waar het dubbele werd gevraagd. Alles goed en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Makkelijk via hun site een diepvries ladebak besteld. Snelle en correcte levering. Wel een abdurd hoge prijs moeten betalen hiervoor. Dit is buiten proporties en dat is jammer.

Top en snel geleverd

Het product een nieuwe zuigmond wat ik moest hebben voor mijn Rowenta Flex kon ik simpel vinden . Duidelijke omschrijving en super snel geleverd Mocht ik weer iets nodig hebben zal ik zeker bij PartsNL weer bestellen

zeer vlotte levering en steeds op de hoogte gehouden over het verloop van de zending

heel blij met de snelle levering

Sneller kan haast niet!

‘s Avonds besteld, daags erop al in de brievenbus.

Bosch onderdelen in één dag in huis!

Onze Bosch Combimagnetron van 2016 liet iedere keer de automaat (stop) uitslaan bij openen van de deur. Na wat online speurwerk werd mijn vermoeden bevestigd dat waarschijnlijk de deurschakelaar het probleem was. Via een klein paneel aan de bovenzijde kon ik eenvoudig 2 houders losschroeven waarop in totaal 3 microswitches gemonteerd zaten. 2 van de 3 switches klikten niet lekker meer dus besloot ik zowel rechts als links alles te vervangen incl. houders. Bij PartsNL vond ik eenvoudig deze onderdelen en verbaasde mij over de lage prijzen van 8,99 en 9,99 voor complete houders incl. schakelaars. De klantenservice beantwoordde snel mijn oproep en vriendelijk werd mij verzekerd dat deze prijzen en omschrijvingen kloppen. Hierop heb ik direct mijn bestelling geplaatst en binnen 26 uur had ik mijn pakketje via DHL in huis (op zaterdag). Inderdaad was alles compleet en origineel van Bosch en binnen een half uur had ik weer een werkende Combimagnetron! Heel blij mee en zeker een aanrader voor iedereen die handig is en hoge reparatiekosten wil vermijden.

Ze hebben zoveel moeite gedaan mijn benodigde onderdeel te vinden.Is ook gelukt

Super blij mee bedankt

Super blij mee

Een snelle levering van een kwalitatief goed product.

goed en snel

goed snel en correct

PartsNL levert prima service!

Het gewenste product is makkelijk in de webshop te vinden, de informatie over het bezorgmoment van de bestelling is top en de bestelling werd exact op het aangegeven moment geleverd.

Uitmuntend

Woensdag gezocht, gevonden bij parts.nl. Donderdag besteld en vrijdag middag stond mijn nieuwe deksel van mijn oude braun hakmolen te pronken in de keuken. Dit is service 1e klas. Vier maal een dikke duim om hoog.

Zoals het kan!

Reservedeel snel gevonden, besteld en de volgende dag af kunnen halen. Origineel onderdeel kunnen plaatsen.

Prima en snelle service

Mijn artikel betrof een handvat voor de vrieskast, de vorige was snel na aanschaf kapot gegaan. Zonder problemen een nieuwe besteld en de volgende dag in huis. Het kapotte artikel is terugbetaald. Overigens heeft PartsNL een zeer groot assortiment.

net bedrijf met een groot assortiment en goede service

net bedrijf met een groot assortiment en goede service

Uitstekende website

Ruim assortiment, goedkoop, snel geleverd en wordt prima op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje aankomt.

Stofzuiger onderdelen snel ontvangen en past perfect

Zakloze stofzuiger is nog perfect, maar slang geknikt en mondstuk etc. ver versleten waardoor de kop steeds uit de steel schoot. Typenummer ingeklopt, onderdelen geselecteerd en volgende dag bezorgd. Stofzuiger voor een paar tientjes weer als nieuw! Dat is geen geld ten opzichte van de nieuwprijs van de gehele stofzuiger. Kan er weer een paar jaar tegen. Fijn geregeld dus!

Prima besteld en de volgende dag geleverd

Prima service In 1 dag geregeld wat bijna geen bedrijf lukt

Precies wat ik nodig had