Positief

Snel getegeld, snel bezorgd. Alles probleemloos.

Tout super

Description, expédition, qualité, rapidité livraison, tout est SUPER

Helemaal top. !

Super snel. Goede producten. Goed geregeld.

Goed snel

Goed product snel geleverd goede feedback bestelling

perfect geregeld

goed en snel geleverd top

Prima product, maar service kon beter

Mijn bestelde verwarmingselement past perfect en doet wat hij moet doen. Ik had het product laten bezorgen bij een PartsNL winkel en helaas hadden ze de ontvangst niet aangemeld, zodat ik er de volgende dag achteraan moest bellen en bij het ophalen was het product op geen enkele manier verpakt en dus niet beschermt. Deze puntjes kunnen naar mijn mening dus verbeterd worden, maar verder ben ik blij met deze aankoop.

passend onderdeel

Ik wilde graag een extra mand voor onze diepvrieskist en met de juiste maten gevonden bij Parts.nl. Het pakket kwam eerder dan verwacht en is precies dezelfde mand als origineel bij de vriezer horen. Alleen had ik niet nagemeten of er wel 3 manden naast elkaar in de grote opening pasten...Nu nog aan het kijken of het fijn is om die 3e mand in het snel-vries deel te zetten.

Goede snelle service

Vlot en vriendelijk

Supergoede begeleiding met de aankoop

Dankzij met de chatbox werd de keuze van aankoop vergemakkelijkt voor een lage prijs heb ik het onderdeel kunnen kopen en zelfs in het weekend dag later binnen.

Excellent

Article exactly as described and delivered in less that 48 hours

Bestelling direct ontvangen, goed verpakt.

Zie boven

Snelle en correcte levering

Onderdeel voor wasdroger besteld, volgende dag geleverd.

Sneller service

Heel veel op voorraad en de volgende dag al in huis

Advies klopt niet altijd

Ik had een onderdeel nodig en parts gaf aan dat het gezochte niet geschikt zou zijn voor mijn product. Hiervoor is een ander onderdeel aangegeven. Op advies heb ik dit natuurlijk gekocht maar het blijkt toch dat het onderdeel niet correct is en dat het onderdeel dat ik had gekozen wel past. Jammer dan ook dat de levering 5,95 kost en het deel 4,-- Euro. Bij een andere leverancier waren de verzendkosten gratis omdat het een briefpost was. Advies en kosten voor het versturen is wat mij betreft onvoldoende.

Top club

Al vaak onderdelen besteld Geweldig assortiment onderdelen makkelijk te vinden en geweldige service !!!

Precies wat ik nodig had en heel snel bezorgd. Bedankt

alle onderdelen op een plek

Voor mijn Philips koffiemachine schoonmaakmiddel en onderdelen besteld. Fijn dat alles op een plek te vinden. Vlotte verzending naar afhaalpunt scheelt toch weer verzendkosten.

Juiste onderdeel en snel ontvangen

Zeer tevreden ,wasmachine lekt niet meer.

Snel, professioneel en vakkundige chatbezetting.

Heb Philips 500 pt 860 scheerapparaat waarvoor nieuwe scheerkoppen nodig waren. Bij een grote webwinkel heb ik deze als zoekterm ingevuld en aan de hand van het antwoord een set besteld. Bleek niet geschikt voor deze minder voorkomende serie apparaten. Via uw medewerker van de chatbox kreeg ik binnen enkele seconden de juiste bestelnummers en heb deze per ommegaande besteld. Waren goedkoper en pasten precies. Waarvoor gladgeschoren dank..

Goed advies en snelle levering.

Goed advies over de te bestellen onderdelen voor onze wasmachine en snelle levering.

excellente service ook zonder iets te kopen

goed advies voor reparatie wasmachine plus tip betrouwbare monteur omdat zelf repareren te moeilijk was.

Alles gewoon ok

Ik bestel iets, krijg bericht dat het volgende dag afgeleverd word, en dat is ook zo. Gewoon zoals het hoort, prima.

Keurig volgens verwachting

Ik ben altijd voorzichtig met online kopen, maar soms heb je geen keuze als je een onderdeel nodig hebt. Mijn zorgen bleken ongegrond. Op de website staat duidelijk aangegeven bij de verschillende producten of het ook op jouw apparaat past. Het product werd keurig volgens de aangegeven verwachting geleverd.

Levering

Zeer vlotte levering van noodzakelijke onderdelen

heel gelukkig

snelle levering en goede productkwaliteit. elke keer

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE