Juiste onderdeel duidelijk op de website en snel geleverd!

Van onze vaatwasser was de rubber onderaan de deur helemaal soep geworden. Als je het merk en typenummer weet dan heb je via PartsNL snel de juiste gevonden. We hebben deze de volgende dag al kunnen vervangen. Een uitkomst deze website!

Wij hadden besteld en zou de volgende dag in huis zijn dus snelle levering, maar door zelf fout gemaakt van verkeerd huisnummer zou het pakket teruggestuurd worden. Mail gedaan en het pakket zou weer verzonden worden. Volgende dag al in huis. Superservice

Groot assortiment en snelle levering

Een simpel product wat in de reguliere winkels nauwelijks meer verkrijgbaar is bij PartsNL op voorraad.

gdm, de scharnieren zijn goed en vlot bezorgd wel raar vind ik de prijs twee dezelfde scharnieren met die verstande de ene is normaal en de andere spiegelbeeld met een prijsverschil raar!!!

ging bijzonder snel en in één dag geleverd.

Geweldig goed geholpen, en zeer goed verpakt en geleverd.

juiste onderdelen op tijd geleverd

Heb je ook eens wat onderdelen besteld, komen ze meteen met zo'n ***lige vragenlijst. Ik heb zelf de juiste onderdelen uitgezocht en besteld, deze zijn weliswaar in een veel te grote doos maar redelijk op tijd geleverd. Wat is daar nou bijzonder aan? Tip: platte onderdelen van minder dan 1 cm dik, kunnen gewoon in een bubbeltjes envelop en zo met de briefpost mee, is veel goedkoper.

Zeer nette snelle afhandeling

Zeer snel en correct

Duidelijk in de chat. Snelle en correcte afhandeling.

Foute bestelling

Via de site een mengkom besteld. Helaas paste deze niet op mijn keukenmachine via de site een mail verstuurd deze werd meteen beantwoord. Ik kreeg een offerte voor een nieuwe kom deze moest passen. Helaas was dit dezelfde kom als die ik 2 dagen eerder ontvangen had. Weer gemaild er werd toen gezegd dat ik op de site had moeten lezen dat ik er een nieuw basisstation had moeten bij kopen omdat mijn oude kom niet meer te leveren is. Nu wordt mij kosteloos een basissstation op gestuurd. Vind het een vreemd gedoe. Hopelijk is nu alles opgelost als het nieuwe basisstation er is.

Super snel de juiste onderdelen

'S avonds besteld en de volgende middag de juiste onderdelen al in huis.

altijd geslaagd bij PartsNL

altijd voorradig en snel afgeleverd en niet duur

TOP

Prima service en snel geleverd. Top

Snel geleverd, werkte goed.

Even zoeken op het onderdeel, daarna besteld, volgende dag binnen en de wasmachine doet het weer!

Voldoende

Ik kreeg snel reactie op mijn mails, dat is fijn. Het was jammer dat het zoveel mails kostte voordat het juiste onderdeel gezocht kon worden. Het ging om een Whirpool voor Ikea onderdeel en hoewel ik drie keer foto's heb gestuurd van alles wat te fotograferen viel, bleef ik de opmerking krijgen dat daarmee het juiste serienummer niet te vinden was. Ik denk dat er bij PartsNL een aparte lijst met Ikea serienummers moet komen.

Prima artikel

Fohnborstel besteld en snel in huis.

Keurig

Keurig optijd

Excellent

Very fast and reliable

Snelle levering en pro-actief handelen

Onderdelen stonden reeds op bestelformulier. Ik hoefde alleen maar te accorderen.

Goede service, snel in huis !

Erg tevreden, Iets voor 22.00 besteld, we de volgende dag in huis !

Ik was heel blij

Ik wist niet hoe ik het juiste onderdeel van mij stofzuiger zou kunnen vinden . Ik was heel snel geholpen met makkelijke instructie. Een van de bestste ervaring

Goede

Goede service en prima retour zending ervaring

Prima, zoals te doen gebruikelijk.

Nu maak ik gebruik van een nieuw e-mailadres ( [email protected]) Al jaren klant van Parts.nl. Bevalt uitstekend!

prima service

een defecte accu, na berichtje zonder problemen direct nieuwe verstuurd

Super geregeld

's Middags besteld, artikel was duidelijk omschreven en de andere dag in huis

Top !

Top !