Top !

Top !

Snelle levering. Ondanks dat het fout ging door DHL, heeft Partsnl snel en adequaat gehandeld.

Ik was wat terughoudend bij de chatbox. Ik vond wel dat ik goed geholpen was, maar er zou nog contact met mij worden opgenomen over de onderdelen die ik nodig had, dus maar even afwachten... Ik had de volgende dag een mail met waar ik het typeplaatje kon vinden. Ik stuurde die en kreeg meteen een offerte toegestuurd, bestelde die en de volgende dag was het al verzonden, nog voor andere bestellingen die ik bij andere organisaties had gedaan. Ik heb daarom maar 1 woord voor de service: super!

De Website is heel duidelijk en het bestellen gaat eenvoudig en snel.

Snel gevonden en snel geleverd

Ik kon de benodigde producten snel vinden op de site. Na te hebben besteld zijn deze ook snel geleverd. Meteen even getest en goed bevonden. Prima voor elkaar dus.

Levering

Belachelijk om €1,99 te moeten betalen als je het in de winkel af wil halen.

D'origine et le moins cher

Bonjour, Produit de la marque ( Ici Kenwood), vraiment pas cher. L'écran sur votre site pour vérifier la compatibilité, est vraiment bien fait. I/2 pont en moins pour le choix de PostNl en livraison. Pour vos livraisons en Belgique, Bpost ou Bpost International est vraiment plus facile pour nous.( Système beaucoup plus souple) Hallo, Merkproduct (hier Kenwood), echt goedkoop. Het scherm op uw site om de compatibiliteit te controleren is echt goed gedaan. I/2 brug minder voor de keuze van PostNL bij bezorging. Voor je leveringen in België is Bpost of Bpost International echt makkelijker voor ons (veel flexibeler systeem)

Geweldig snel

In een woord geweldig.

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke site,

Eerlijk en correct

Ik had een als alternatief aanbevolen artikel besteld wat niet juist was. Heb mijn geld teruggekregen zonder dat ik het zelfs moest terugsturen. Heel correct behandeld geweest waarvoor dank.

Goede site netjes verpakt

Alles netjes verpakt en past allemaal netjes precies als afgebeeld op de site alleen jammer dat de bezorging er 3 dagen over dde ipv voor 22uur besteld dag er na geleverd maar dit lag aan de bezorg dienst

GOEDE INFO EN DEGELIJKE VERPAKKIJNG EN OP TIJD AFGELEVERD.

MOOIE WEBSHOP WAT HET BESTELLEN VAN EEN AANKOOP BEVOORDERD.

Precies wat ik nodig had

Snelle verzending en precies hetzelfde gevonden wat bij de magnetron stuk was.

Snel gevonden en geleverd

Onderdeel voor mijn koffie machine Duidelijke site en snel gevonden De volgende dag al geleverd top

besteld en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Onze Liebherr vrieskast uit 2011 heeft ooit een lade laten vallen en deze was gescheurd. jaren toch nog gewoon gebruikt, maar viel nu echt uit elkaar. Waar vind je nog een nieuwe lade? Via Google zoek opdracht kwam PartsNL in beeld en deze mensen hebben mij prima geholpen om het juiste type te achterhalen zodat ze de juiste lade konden opzenden. Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Uiteraard past de lade perfect en de Liebherr is weer als “ nieuw” . Geweldig tevreden en is zeer zeker aan te raden vooral ook voor de moeite die ze doen om het juiste onderdeel te achterhalen. Top

Gemakkelijk en snelle levering….

Geweldige site

Waterreservoir besteld, andere dag in huis.

Snelle service en originele onderdelen

Snelle service en originele onderdelen,moest even de klantenservice contacteren en dat werkte ook snel en prima. Dit verwacht ik van een webshop,vandaag bestellen morgen binnen.

Geen poespas zoals het hoort

Snel vakkundig en vriendelijk geholpen.

Communicatie is snel maar niet volledig

Ik heb een bestelling geplaatst op een donderdag voor 22u. Op de site staat vermeld dat als je je bestelling plaatst voor 22.00 u de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen wordt verzonden. Echter, ik woon vlakbij Adam en het was de bedoeling dat ik de bestelling op zou halen op een dinsdag in Afoort waar de bestelling ook geleverd zou worden. Uiteindelijk is de bestelling geleverd op woensdag en was ik niet meer in Afoort. Hierover heb ik een mail gestuurd met 2 vragen: 1 vraag over is het niet verstandig om de website aan te passen als jullie dit niet kunnen garanderen en de tweede vraag ging over wanneer de bestelling geleverd zou worden. Het viel mij op dat alleen is ingegaan op de 2e vraag en niet op de 1e en dat vind ik jammer.

Gewoon doen wat je belooft en dat werkt

Prima duidelijke communicatie over de levertijd. Duurde wat langer maar ingelicht dus geen probleem.

Snelle service, binnen een dag geleverd!

Prima site, snelle actie en service

Prima , snel en juist bezorgd.

Duidelijke site en de onderdelen zijn goed te vinden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE