Groot assortiment

Prima bedrijf alleen de levering naar de winkel had sneller gekund. (Op de website stond binnen twee dagen af te halen maar dat duurde heel iets langer)

zoals gewend van Parts.nl keurig geleverd en prima prijs.

Het door mij bestelde onderdeel was niet voorradig, maar is direct besteld en keurig afgeleverd. Alleen de pakjes maffia van DHL heeft het pakje niet bij mij afgeleverd maar naar een depot gebracht dat 10 km bij mijn huis vandaan ligt .

Correcte termijn

Op zondag in late namiddag de bestelling geplaatst, geloofde ik niet echt in een levering op maandag. Echter, op maandagochtend om 08u45 mocht ik de colli al in ontvangst nemen.

Merk + typen. + soort onderdeel = juiste product

Makkelijk zoeken en snel geleverd!!!

Het juiste product

Goed product, en snel geleverd, prima

Veel keuze en snelle levering.

Veel keuze en snelle levering.

Heel betrouwbaar. Snelle en correcte levering. Ook op hun website info gevonden ivm het zelf vervangen van de deurmagneet. Ik geef dan ook een 10/10 !

Top bedrijf

Pvoor de eerste keer het bedrijf gebeld en gevraagd of ze bepaalde onderdelen voor mijn stofzuiger hadden. Super keurig geholpen en hebben mij een link gestuurd waar ik het op hun website kon bestellen. Direct link aangeklikt en direct besteld. Binnen 1 dag werd het al thuis afgeleverd. Top hoor. Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Zeker een aanrader!!!

Vlotte service

van bestelling tot levering perfect.

Goeie website, onderdeel makkelijk te vinden. Na bestelling via e-mail goeie begeleiding. Levering door DHL ook via mail goed te volgen.

juiste onderdeel op het juiste moment

onderdeel van een kärcher reiniger, snel terug gevonden op de site. Besteld en netjes op tijd geleverd.

Gister op advies van de media markt een oplader van een scheerapparaat besteld!!! En gelijk de volgende dag al geleverd en werkt super!!! Blij met mijn bestelling en de goeie service van partsnl top bedrijf Groet niels

Zondag besteld, maandag in huis

zeer goed

geen op- of aanmerkingen.

Pakketje is snel geleverd, maar de bestelde accu kwam helaas niet overeen met de beschrijving volgens de site en paste niet is de laptop. Kon hem gemakkelijk retourneren.

Snelle levering en service

Overzichtelijke website en meer als genoeg keuze

Uitstend

Snelle levering,uitstekend.

Duidelijk, snel en een goede prijs.

Matige info, wel ultra snelle levering

Je zoek op een onderdeel in een specifieke wasdroger. Had fijn geweest als ze er meteen bij hadden gezet dat er 2 (condensators) in deze betreffende machine zitten. Verder super snel geleverd

Prima!!!

Overzichtelijk

Product snel gevonden op de site. Op zondag besteld en maandag middag geleverd. Top

Zaterdag besteld, maandag het onderdeel thuis. De wasmachine weer gerepareerd.

Weekend ging de wasmachine kapot. Maar maandags alweer klaar dankzij Parts.nl. Klasse.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Alle producten zijn makelijk te vinden. Duidelijke beschrijving en makkelijk te bestellen. Levering was ook snel.

zeer goed

super

Goed en snel!

Onverwacht een onderdeel nodig. En waar zoek je dan? Ja natuurlijk op de site van PartsNL. Makkelijk zoeken, makkelijk betstellen en snel in huis. Ik hou daar van!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE