Fantastische service

Ik heb een vriesvakklep besteld. 1e levering kwam beschadigd binnen. Een email gestuurd en na 1 foto van de schade te hebben gestuurd kreeg ik binnen 24 uur een nieuwe geleverd..super snelle levering..fantastische service ! Ik ben blij ...

Vlug gevonden en vlot ontvangen

Snelle duidelijke site. Met een zeer adequate levering

Gisteren een bak voor de koelkast besteld en vandaag al in huis. Bedankt

Goed snelgeleverd

Goed alleen ik heb verkeerde onderdeel besteld gokte niet goed niets met webshop temaken

Supersnel en duidelijk

S'avonds besteld en de volgende morgen al in huis. SUPERSNEL.. Betrof 2 koolstoffilters voor afzuigkap met een aparte vorm

Goede service, snelle levering binnen 24 uur.

Ondanks dat het onderdeel niet gelijk voorradig was toch binnen redelijke tijd geleverd. Bedankt hiervoor!

Product super snel bezorgd

Moest het product helaas retourneren . Heb er alle vertrouwen in dat de afkoopprocedure net zo vlot verloopt als de aankoopprocedure.

Juiste onderdeel snel binnen

Ik zocht een vrij specifiek dopje ten behoeve van het schoonmaakproces van mijn wasdroger (het oude was kwijt). Vond het meteen op PartsNL en het was de volgende dag binnen. Super

Duurde lang, zonder update

Alles goed. Wel super lange levertijd met jammer genoeg geen update hoe het met de bestelling is . Wel super netjes dat ik 7 cent terug kreeg gestort vanwege prijsverschil.    Hj zit inmiddels gemonteerd en was even een gepuzzel omdat er geen gebruiksaanwijzing bij zat . Al met al ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn feedback groetjes Esther

Blij...

met de snelle bezorging van de onderdelen van mijn man's scheerapparaat....het apparaat functioneert weer prima!!

Ervaren personeel die je goed kunnen adviseren om de juiste bestelling te plaatsen.

Ik zocht vrieslades voor een IKEA koel-vriescombinatie. Om zeker te weten dat ik de juiste bestelling zou plaatsen heb ik een medewerker gebeld. Samen met haar hebben we de juiste lades gevonden en stuurde zij mij een offerte. Ik hoefde alleen de lades aan te klikken om ze te kunnen bestellen. Prima geregeld en snel in huis.

Onderdeel stond niet op Website maar via website met foto gevraagd! Snel gereageerd en geleverd!

Snelle en goede service

Ons ijskastlampje ging kapot en binnen 24 uur lag de nieuwe al in de brievenbus

Uitstekende service!

De glazen schaal van onze magnetron sneuvelde en 25 uur later lag er een nieuwe in dankzij PartsNL!

Duidelijk geholpen met ,,chatten,, en erg snel geleverd

Snelle service en levering

Ik was op zoek naar een Glasplaat voor een oud model koelkast en met behulp van PartsNL snel gevonden. En vervolgens snel geleverd. Top

In 1 woord uitstekend

Erg duidelijke website, maar als je er toch niet uitkomt, ook uitstekende telefonische support. Ik kan niet anders zeggen dan dat parts.nl uitstekende service verleent.

prima winkel zorgt dat de bestelde artikelen snel geleverd werden

Ik ben perfect geholpen, en ook heel snel.

Is het bovenstaande niet duidelijk genoeg?

Top Webshop

Onderdelen voor mijn afzuigkap besteld, de volgende dag bezorgd.

Snelle verzending, juiste prijs!

Als je onderdelen snel nodig hebt, dan is dit de partner die je nodig hebt!!

Grote keuze ,vlotte levering

Wisselstukken van mijn microwave snel gevonden en aan een aannemelijke prijs. Vlotte regeling van betaling en levering.

De levering was goed alleen het onderdeel past niet

Onderdeel past niet

Slecht iets verkeerd besteld terug sturen moetJe verzend kosten betalen

Voor mij 1 keer niet weer . Ten eerste de verzend kosten om terug te kunnen sturen , het slechte contact niet bereikbaar mail te laat beantwoord !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE