Top! Snelle levering

Goed en zeer snel

Mijn besteling savonds na 10.00uur besteld en alsnog de volgende ochtend in huis. Onderdelen duidelijk op de site aangegeven en paste dus precies en alles werkt weer top. Kortom goede goed werk van parts nl

Snelle service. Dinsdagavond besteld woensdag in huis

Snel, goed verpakt en kwlateit top

Geweldige service

Zeer snelle levering!

Gezochte onderdeel gevonden

Voor mijn koelkast zocht ik een glazen plaat, ik vond het niet op de site van Siemens. Ik heb een foto, omschrijving en typenummer naar Parts.nl gemaild en ontving binnen een dag een mail met het juiste onderdeel, wat ik na bestelling bij Parts.nl snel in huis had. Heel blij met deze service!

Gewoon krijgen waar je om gevraagd hebt.

Heerlijk snelle levering

vlotte en op tijd geleverd

Vond wat ik zocht.en gevonden, zeer snel geleverd.

Snelle levering van het juiste product.

Vaatwasser afvoerslang snel gevonden en correct geleverd.

Duidelijke website en goede service.

Ruim assortiment en snelle levering. Bij defect artikel werd direct een nieuwe opgestuurd.

Gebelt dat mijn pakket verkeerd bezorgd is

Kom afspraak niet na als als je pakket verkeerd bezorgd is wordt je niet terug gebeld

Snelle levering , goed product

Onderdeel diepvries snel geleverd en past prima

Telefonisch contact gehad voor een onderdeel van mijn koelkast..perfect te woord gestaan...dhr stuurde een link en kon hem direct bestellen...paar dagen gewacht en binnen ...was top!

Product snel en netjes geleverd.

Snel en goed service

Onderdeel snel gevonden. Snelle en goede levering.

Goed en snel zo als het hoort.

Goed en snel zo als het hoort.

Prima en snelle service!

Er staat duidelijk omschreven welk artikel wel of niet geschikt is voor het betreffende product.

verkeerd onderdeel

Koelkast afsluitrubber voor deur besteld. Zou, volgens partsnl het huiste onderdeel zijn. Maar dat blijkt anders. Heen en weer gemailt. Op zich snel geholpen. Nieuw onderdeel opgestuurd gekregen. Ook verkeerde onderdeel. PartsNL kan niets doen. Geen alternatief onderdeel en geen geld terug. Wij ontevreden, koelkast sluit nu niet goed met veel ijsvorming tot gevolg. Jammer. emiste kanst. Dit was onze laatste (en enige) bestelling bij PastsNL.

Miele onderbouw koelkast deed het niet meer. Nieuwe kost 1200 euro. Na enig speurwerk op internet bleek dat de thermostaat de boosdoener is. Mag na 19 jaar. Vrijdag om 17:00 uur een nieuwe besteld en zaterdag 12:30 in huis. Koelkast werkt weer. Fantastisch.

Onderdeel vervangen, oven doet het weer!

De bovenwarmte deed het niet meer in onze Siemens oven. Alternatief element voor bovenwarmte besteld. Veel goedkoper dan het origineel van Siemens. Snel geleverd, element paste prima en de oven werkt weer goed.

Product nog niet ontvangen, is zoek

Ik heb een bestelling gedaan met afhalen in Goirle. Hrt is nu zaterdag, afgelopen maandag kreeg ik al een mail dat het verzonden was naar Goirle. Maar geen bericht uit Goirle. Ook geen reaktie op een mail aan Goirle. Wel op een mail aan het centrale mailadres. ‘Product moet daar zijn’. Verder geen verontschuldiging. Gisteren in Goirle geweest, maar geen product. Er zouden wat dozen (via Beekman/PostNL ?) zoek zijn geraakt. Het wordt allemaal erg op zijn beloop gelaten, is hier niemand verantwoordelijk voor ? In het verleden altijd goede ervaringen gehad met PartsNL, hopelijk een eenmalige hiccup.

Supersnel voor een goede prijs

Ik had een scharnier voor een wasmachine nodig. 1 januari besteld. 3 januari om 12:00 in huis. Heel fijn.

goede en snelle betrouwbare sevice.

PartsNl geeft uitstekende sevice en is zeer betrouwbaar.Snelle levering. Gewoon doorgaan zo.

Duidelijke web site

Rubberafdichting voor combi magnetron besteld. Werd snel geleverd.

Snel met de juiste, originele onderdelen.

Ik begon dinsdagmiddag om 3u aan de reparatie van de defecte wasautomaat, het bleken de schokdempers te zijn. Om 4u meteen tel. besteld. Woensdagmorgen werden deze al aan huis bezorgd en heb deze gelijk gemonteerd, zodat 's middags om 2u de wasautomaat al weer klaar was. Binnen 24u geholpen en klaar! TOPKLASSE.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE