prima geadviseerd en geholpen

Ik ben zelf een redelijk a-technisch persoon en kan weinig zelf oplossen of herstellen. Maar met de hulp van uw medewerkster was het vo"or mij prima mogelijk om het onderdeel te vinden en te bestellen. Binnen 24 uur in huis en met het gekregen advies kon ik zelf mijn "probleempje" oplossen, heel erg bedankt hiervoor.

ik on meteen vinden wat ik zocht en het pakketje werd de volgende dag al afgeleverd. Prima service

Offerte binnen 1 uur en Levering binnen 24 uur van het juiste onderdeel.

Zo snel nog nooit meegemaakt. Super!

Niks ontvangen vanaf 31-2022

Niks ontvangen vanaf 31-2022 en de winkel is nu een week dicht waar ik het onderdeel zou ophalen

top

efficient

Bestellen, volgende dag in huis.

Prima gegaan.

Prima gegaan.

Zeer snelle levering

Goed op de hoogte gehouden met de levering, netjes verpakt.

Heldere website en snelle service

De juiste waterafvoerslang was zo gevonden op de website. Direct besteld en de volgende dag al in huis. Top service!

Top geregeld

Gisteren besteld vandaag in huis. Product eenvoudig gevonden op de site via code op de vaatwasser

vlotte levering

eenvoudig onderdeel te kiezen

Slecht en verkeerde materiaal geleverd met juiste artikelnr.

Hallo, Voor de eerste keer zaken gedaan. Slecht gevoel erbij. Vaatwasser onderdeel besteld(juiste nr) en ander artikel onderdeel geleverd. Dus kan niet weer terug worden geleverd, Onderdeel was geopend en toen gezien dat het een andere type was. Bennie

Snel en efficiënt

Duidelijk in de communicatie. Snelle levering. Zeer tevreden.

Bestellen ging vlot, alleen jammer van de hoge verzendkosten voor iets wat door de brievenbus past

Voor 22.00 uur besteld, direct verzonden is geweldig! Binnen een dag heb ik hem in huis. Jammer van de hoge verzendkosten, meer dan 50% van de bestelling zelf! De bestelling past in een brievenbusenvelop. Niet nodig zo hoog!

Snel en goed

Ik had een bestekbak en een ovenknop besteld. De volgende dag al binnen. Producten waren precies goed (helaas niet altijd vanzelfsprekend bij webshops), precies zoals het plaatje, goed passend. Bestellen ging makkelijk en netjes op de hoogte gehouden van verzending etc. Niks op aan te merken dus.

Top bedrijf

ik had een onderdeel nodig om mijn stoomgenerator te herstellen. Na de website te hebben geraadpleegd welke je navigeert naar het correcte te bestellen item heb ik de bestelling geplaatst en was aangenaam verrast door de snelle levering hiervan ( de dag nadien werd het onderdeel reeds bij mij thuis afgeleverd ) zodat ik mijn toestel kon herstellen . Bedankt voor de service!

tevreden

Het heeft lang geduurd voordat het artikel is ontvangen. Nu is het precies wat ik nodig had, dus beter laat dan nooit.

goed en snel

prima website volledige uitleg over het artikel bij bestellen wordt alles goed vermeld en de volgende dag in huis goed en snel geleverd

Zeer snel geleverd

Heel goede ervaring

Snelle levering m mijn enige opmerking is dat een bestelde zekering 35 mm lang en 0,5 mm dik in een te grote doos zat , doos ongeveer 25cam x 20 cm , had ook in envelop gekunt en bespaart karton en verzendkosten

Super snelle ondersteuning en levering

Onze flessenhouder in de koelkast was kapot. Via de chat van Parts waren we in een mum van tijd achter de passende oplossing. Nauwelijks 24 uur later geleverd. Perfect.

gewoon prima - combi webshop / winkel prettig

had vrij specifieke onderdelen nodig, lagen in een dag klaar in de lokale partsnl vestiging

Die was goed

Alleen jammer dat art. verkeerd was en niet paste

Snel en goed

Blij met mijn onderdeel. Groe keuze en snelle levering! Helemaal top.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE