Snel en deskundig geholpen.

Via internet besteld op apparaat nummer, de volgende dag in huis en gemonteerd. Past uitstekend.

Niks op aan te merken

Hele fijne site, is overzichtelijk met een ruim aanbod. Verzending was snel. Heb niks aan te merken alles liep soepel en fijn.

Zeer snelle levering

Door de zeer snelle levering van een goed functionerend wasmachine-onderdeel kan ik de aankoop van een nieuwe wasmachine nog een paar jaar uitstellen!

betrouwbaar

Artikel vervangende schokdemper voor samsung wasmachine. Levering op tijd Onderdeel past perfect

Fornuis werkt weer perfect!

Thermokoppel en rubber oven besteld. Fornuis weer helemaal in orde! Onderdelen makkelijk kunnen uitzoeken in de webwinkel!

top website controleerd of het artikel de juiste is

snel geleverd zelfs met de feestdagen

Snel en juiste onderdeel ; goed ingepakt.

Prima.

Zeer snel geregeld

De veer van de vaatwasserdeur kapot. Gezocht bij PARTS, kende ik nog van een speciaal onderdeel voor koelkast in de camper. Ook nu weer supersnel in huis. Prima!

Zeer snel geleverd

Lade voor diepvries was zeer snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Snelle en goede service

Prima verlopen.

Scheerkop mesjes. Eerst besteld bij een andere leverancier. De geleverde mesjes pasten niet bij mijn scheerapparaat. Terwijl ik dit wel goed had besteld. Via via kwam ik bij PartsNL terecht. Mesjes besteld bij PartsNL en naar 2 dagen kreeg ik ze binnen met DHL. Dit waren wel de goede. Bedankt PartsNL.

Precies wat je nodig hebt!

Wasmachine hield er op het meest handige tijdstip mee op. Even de storingsnummers van de fabrikant nagelezen en het blijken de koolborstels te zijn. Snel contact met Parts.nl gezocht en de volgende ochtend direct een goed antwoord: er blijken in onze machine 2 soorten koolborstels mogelijk te zijn. Dus eerst de oude eruit gemonteerd met behulp van de duidelijke filmpjes van Parts. Daarna de juiste besteld en de volgende dag (31/12!) om 11.45uur alles in huis! Op naar een fris gewassen 2023! Bedankt Parts.nl! Top!

Snel geleverd.duidelijke website zeer tevreden

Snel geleverd.duidelijke website zeer tevreden

Heb bestelde was in voorraad en werd snel geleverd

Wat fijn dat alles op voorraad was

Ken je dat? Dat er opeens van alles afbreekt aan je huishoudelijke apparaten. Die al een paar jaar oud zijn maar nog te goed om te vervangen. Gelukkig heeft PartsNL ook van oudere apparaten allerlei onderdelen op voorraad. En na een dag al in huis. Ik ben er erg tevreden mee.

Zeer tevreden en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over het product

Goed en super snel geleverd

Snel besteld en werd snel geleverd in midder dan 24 uur top

Super service!

Tweede kerstdag een nieuw verwarmingselement voor onze oven besteld en de volgende dag al in huis! Onderdeel past perfect, makkelijk zelf te monteren en de oven doet het weer.

Snel en het juiste onderdeel

In 1 keer helemaal goed en de volgende dag geleverd. Toppers

snel en goed

mijn bestelling was de volgende dag goed verpakt in huis.

slecht

pakje niet aangekomen hoor niets meer van parts

Snel geleverd en precies wat ik moest hebben.

In de avond besteld. Volgende dag netjes bezorgd.

Snelle service. Ook verzending liep keurig

Snel er perfect,

Zoeken bestellen betalen krijgen

Goede snelle bezorging

Heb 1 ste kerstdag online besteld en wij ontvingen de bezorging 27 december sneller kan het niet top

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE