Fijne winkel

Niet fijn als je je koffiekan stuk laat vallen, maar wel als je een andere kunt bijbestellen. Verpakking, verzorging, prijs en kwaliteit en assortiment: alles klopt.

Correct en snelle levering!

Adapter nodig voor kärcher stofzuiger (35mm) naar elektrisch gereedschap (22mm). Bij geen winkel te vinden. Gelukkig vond ik er 1 online bij partsnl. Deze besteld en volgende dag geleverd! Past perfect dus helemaal tevreden.

Klasse!

Fantastische website. Bij bestelling te controleren of het onderdeel "passend" (letterlijk) is. Belangrijk! Binnen een dag een klus geklaard waarvan ik dacht veel langer nodig te hebben. Prima.

Super snel geleverd

Keukenmachine weer als nieuw

Volgens de afspraak, zoals het hoort.

Mijn bestelde onderdeel schakelde niet goed dus netjes terug gestuurd. Binnen 5 werkdagen het volledige bedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Super, wat een fijn bedrij.

Top service!

Zeer goed geholpen via de chat. Fijn dat we losse onderdelen kunnen bestellen van een koelkast die toch al een tijdje oud is.

Snelle levering en product werkt

Snelle levering en product werkt. Geen gebruiksaanwijzing, misschien is dat iets wat nog toegevoegd zou kunnen worden

Duidelijk en snel

Het originele onderdeel besteld, de volgende dag in huis. Top!

Snel en goed

Onderdeel van mijn Kärcher kapot, op hun eigen site niet te vinden, bij PartsNL wel Meteen zakken voor de stofzuiger meebesteld, goedkoper dan origineel en super snel in huis

Professionele organisatie.

Bij PARTSNL. is, mijn ervaring, alles tot in de puntjes geregeld. Klantvriendelijkheid; afhandeling en after sales, zijn kerngegevens van PARTSNL.

ruim assortiment, snelle levering

lampje voor mijn oven besteld, net voor kerst. snelle levering :)

Uitstekend bedrijf

Vanmorgen om 9.45 uur een wasmachine gekocht, om 11.00 uur werd hij al bezorgd! Mensen met ervaring die je het juiste advies geven. Vakmensen.

Reparatie door parts maakt duurzaam mogelijk en is super makkelijk

Doordat ik een aantal onderdelen los kon bestellen is m'n oude koffieapparaat weer als nieuw. En de service is uitstekend en niet duur. Beter dan weggooien en een nieuwe kopen!

Netjes en op tijd bezorgd

Jammer dat de verzendkosten zo duur zijn

Superb service en beste qualiteit

Zeer tevreden over de qualiteit van de onderdelen. Produkt vroegtijdig defect meteen een nieuwe geduurd na contact via chat service. Juist produkt snel gevonden. Gaat zo door. Succes

Alles Oke

Netjes behandelt

Via de site vlot product kunnen uitzoeken en type, product voldoet aan de specifieks

Super snel, super easy

Super snel, super easy

Voortreffelijk

Dat doen wat je belooft te doen . Mijn complimenten ook wat betreft de bezorging.

prima parts voor een prima prijs

stofzuiger was aan nieuwe slang en filters toe, en met de gekochte onderdelen weer als nieuw.

Blij met jullie

Laat nou net mijn wasmachine kapot gaan voor oud en nieuw.koolborstels versleten.ga naar jullie site,en jahoor ze zijn op voorraad.volgende dag gelijk binnen.en zelfde dag nog bevestigd.mn wasmachine draait alweer.thanx zo blij mee.

Goed afgehandeld

Het onderdeel wat ik besteld heb bleek achteraf toch niet te passen. Artikel retour gestuurd en na 2 dagen al het geld terug . Prima service

De bezorging was erg snel. Ik kon de product in een ogenblik starten gebruiken. Bedankt!

Originele producten voor een prima prijs

Snelle levering, goede uitleg. Zeer tevreden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE