Slechte klantenservice, niet klant gericht

Makkelijk en snel 2 onderdelen besteld. 2 dagen later kwam het pakketje binnen. 1 onderdeel perfect. Andere onderdeel was iets anders dan ik had besteld. Een email gestuurd naar de klantenservice met foto en uitleg en krijg dag erna reactie met de vraag om wat voor apparaat gaat het? (Lijkt mij een onnodige vraag gezien duidelijk de bestelling en levering verschillend zijn, dat heeft niets te maken met waar het voor is). Dag daarna gebeld en krijg ik eerst ene kwartier een discussie over dat ik het verkeerd zou proberen te installeren. En vervolgens lijkt hun systeem niet op orde omdat mijn email niet goed terug is te vinden. Na een lang en licht geïrriteerd gesprek toch gelijk gekregen en als ik nog maals een foto stuurde zou ik toch het goede onderdeel krijgen, dus dat was fijn. Krijg ik een kwartier later een bericht dat het verstuurd word zodra het onderdeel dat nu door hun besteld is binnenkomt wat 2-6 weken kan duren. Voor een apparaat dat kapot is 3-6 weken wachten is erg vervelend, vooral als ik na 1 dag via een ander bedrijf het binnen en gerepareerd heb.

Heb het goede onderdeel hier kunnen vinden voor een oudere koffiemachine.

Top! Goed nieuw onderdeel kunnen plaatsen voor weinig geld. Een stuk goedkoper dan een hele nieuwe koffiemachine kopen, want dat is niet voor iedereen weggelegd in deze tijd! Snelle levering ook.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Goed verpakt.

service!!!!

eerst verkeerd onderdeel besteld door verwisseling 7 en 9 in produktmerk telefonisch gemeld kreeg meteen offerte boor goede onderdeel en sdvies over omruilen. fit is pas service!!!@

Zending op tijd binnen

Geweldig!

Na bestelling bleek onderdeel niet op voorraad. Werd netjes gebeld over een alternatief of eventueel annuleren van de bestelling. Vlotte levering en perfect passend deel.

Deskundig en snel

Snel advies en binnen 1 dag was het onderdeel binnen. Perfect.

Nvt

Zeer snelle en goede levering. Dank je wel.

Mijn ervaring staat hier boven. M.vr.gr. W. Bakker

Snelle levering en product zoals verwacht! Top!

Heel snelle levering! Product past perfect! Een dikke 10

Super snel

Een plankje van de koelkast ging stuk. Binnen dag de nieuwe in huis

Fijne website en snelle levering

Op de website kon ik de juiste producten vinden mbv de helpfunctie. Daarna heb ik ze snel ontvangen, waren erg goed verpakt. Blij mee!

wat laat maar toch uiteindelijk gekomen

de levering was lang niet in behandeling, maar uiteindelijk wel gekomen...

Goede communicatie. Kreeg netjes te horen dat een artikel later geleverd zou gaan worden. Aangezien de datum niet bekend was, kreeg ik de keuze om mijn geld terug te krijgen. Niet gedaan en idd wat later de artikelen keurig netjes ontvangen. Zeker een aanrader.

Had per ongeluk mijn adres verkeerd ingevuld (nr 3 ipv nr36). Product was dus verkeerd geleverd en retour gezonden. Kreeg 1 dag later product alsnog gratis toegezonden.

snelle service

Na eerst tegenvallende berichten over mogelijke levering werd mijn bestelling toch op tijd afgeleverd. De vaatwasser was net op tijd hersteld voor de feestdagen.

Super snel geleverd, alleen jammer dat het niet het goede artikel was.

Nieuwe draaischijf van magnetron besteld, merk en type ingevuld. Maar helaas paste de draaischijf niet goed. Na zelf geveild en geknutseld te hebben is het mij gelukt. Alles wekt nu naar behoren.

Philips onderdelen

Perfect!! Zelf onderdeel gekocht en vervangen:) werkt als nieuw...de onderdelen Zijn ook exact het zelfde.

Super snel antwoord, en volgende dag producten in prima staat thuis!

Goede service en goed geholpen door de medewerker omdat t product niet standaard int assortiment stond

Prima service, snelle levering !

Zeer goed.

Duidelijke site en artikel volgende dag ontvangen.

Zoals door jullie aangegeven voor 22:00 besteld ,volgende middag door postnl bezorgd.Oven werkt weer.

het artikel was makkelijk te bestellen en supersnel geleverd.

De bestelling was binnen voordat ik het wist. Er werd aangegeven dat er 3 tot 5 dagen levertijd zou zijn . na dag 2 was de bestelling al gearriveerd keurig verpakt zodat er tijdens het transport weinig mis kon gaan, dank u wel.

Snelle en goede service

Op mijn vraag naar schokdempers voor een Miele wasmachine ontving ik direct een reactie met voorstel. Hier heb ik gebruik van gemaakt en vervolgens is de levering via een PartsNL-winkel snel tot stand gekomen. De geleverde alternatieve schokdempers pasten en werken prima! Bedankt.

Snelle levering top!!

Goede website en snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE