Zeer snel verzonden

Zeer snel verzonden.

Super quick delivery and just the right parts

There isn't much to say when a service does exactly what you expect from it. Right parts for the right model? Check. Correct info on availability? Check. Quick delivery? Check. Excellent result, happy customer.

Ze doen wat ze beloven!

Ik bestelde ‘s avonds vóór tien uur en het bestelde de volgende dag rond het middaguur thuis!

Snelle en goede service

Werd via de chat meteen van de juiste informatie voorzien, en had na het bestellen heel snel het juiste product thuis.

Goed geholpen

Het onderdeel dat ik besteld had bleek niet ineens te passen. Chat robot beloofde dat er door het team naar een gebruiksaanwijzing gezocht zou worden. En die aanwijzing kwam inderdaad de volgende dag al. Zodat we het onderdeel prima zelf konden aanpassen.

Door de overzichtelijke website een snelle leverantie.

Het produkt werd snel geleverd waardoor ons probleem snel werd opgelost.

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis. Top.

Unieke collectie onderdelen en snel bezorgd

De wieltjes van de lade van mijn 12 jaar oude Ikea vaatwasser waren kapot. Type ingetoetst op site van PartsNL en voila... wieltjes, ook nog in origineel en veel goedkopere wittemerkvariant bestelbaar. Laatste versie besteld en volgende werkdag bezorgd. Prima kwaliteit en de lade loopt weer als een zonnetje!

Geweldige snelle en secure levering

Product is goed te vinden op de site en bestellen ging makkelijk en eenvoudig. Leverering is buitengewoon snel en prijs is lager dan elders. Top zaak

Knudde

De levering van PartsNL was vermoedelijk snel geweest, ware het niet dat het pakket nooit bezorgd is. Ik heb 6 euro moeten betalen voor de bezorging (vind ik nogal aan de prijs), maar ik heb niks ontvangen en ben er al de hele week mee bezig. DHL reageert nauwelijks - ik heb mijn gegevens aan een chatbot gegeven en wacht al een tijd op response. Óf ik kan telefonisch contact opnemen, maar dat kost nóg een euro per gesprek (!). Het onderdeel dat ik heb besteld was voor een apparaat dat ik wilde geven voor iemands verjaardag vanavond (zou maandag bezorgt worden). Nu heb ik geen cadeautje. Vandaar een zeer matige ervaring tot nu toe.

Snel een oplossing waneer het nodig is

Na jaren trouwe dienst begon de vaatwasser te lekken dit bleek al gauw de rubber onder de deur te zijn. geen model nummer te vinden maar dankzij de duidelijke foto's op de website en de manier waarop de website in elkaar zit kreeg ik het toch voor elkaar de juiste onderdelen voor mijn vaatwasser te vinden. (rubber onder de deur, deurrubber zij en bovenkant, en een afvoerslang).

Goedkoop en supersnelle levering!

Toppie

Mijn wasmachine was al snel weer in werking na het geleverde onderdeel. nl het pluizenfilter

Super bedrijf!!!

Vaatwasser met gegevens ingevoerd, na enkele minuten antwoord. Zelfs na 22:00 besteld en volgende dag geleverd! Zelfde dag gemonteerd en alles perfect.

Happy

Ik zocht en vond een onderdeel voor mijn melkopschuimer. Snelle verwerking van mijn bestelling.

Vakkundige, vriendelijke en snelle service.

Kan niets verzinnen wat beter kon. Vriendelijke medewerker aan de telefoon, zonder wachttijd. Vlot hielp hij mij aan het benodigde artikelnummer. Via de website onderdeel besteld en volgende dag in huis. Mijn koelkast kan weer jaren mee.

Geweldig!

Op zondag onderdeel voor warmtepompdroger besteld. Maandag afgeleverd, dus erg snel. Machine draait weer.

Prima behandeling

Eerst telefonisch contact gehad. Erg prettig en het juiste artikel is aangekomen. Ik ben er blij mee. Bedankt!

Goed meegedacht

Ik had een probleem met de aandrijfas van mn kenwood. Het ging om het rubberen dopje dat kapot is, maar om daar nou een hele nieuwe aandrijfas voor te kopen van 60 euro... Gelukkig vond PartsNL losse dopjes voor de as (3 voor 3 euro); ik hoop dat het hiermee het probleem is opgelost.

Snel gevonden op uitstekende website

Door middel van de keuzehulp op de site PartsNL heb ik snel de juiste braadschaal gevonden die bij mijn magnetron combi oven past. De volgende dag werd het pakket bezorgd. Uitstekende kwaliteit.

Zeer snelle levering

Correct en snel geleverd heel veel artikelen

Geleverd wat ik zocht. Snel

Supersnel bezorgd

Op zondag besteld en op maandag bezorgd. Terwijl dinsdag was aangegeven als bezorgdag. Top geregeld!

Goede info over de producten

Ik zocht een specifieke schaal voor mijn magnetron en kreeg goede feedback

Advies gevraagd en gekregen: WAARDELOOS!!!

Eerst advies gevraagd voor een, weliswaar oude, koelkast thermostaat. Advies kwam hierop neer: is te oud om passend onderdeel te vinden, koop een nieuwe. Zelf dan maar op onderzoek en op hoop van zegen een vervangthermostaat besteld. Duurde haast een week voor hij geleverd werd, inbouwen was een half uurtje en koelkast werkt weer perfect.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE