Top bedrijf met vakkennis en klantvriendelijk

Via google partsnl gevonden, via de chat het onderdeel gevonden. Snelle reactie en goed uitgelegd via schema welk onderdeel ik nodig had. Zeer goede contact met de chat, gerrit genaamd. Snelle verzending, goed verpakt. Zeer klantvriendelijk. Heb het onderdeel vervangen en de heteluchtoven werkt weer perfect. Top.

Prettig en keurig geholpen Om het juiste passende artikel te vinden

Goede kwaliteit en communicatie

Goede prijs kwaliteit verhouding van het gekochte product. Zorgvuldige communicatie tussen bestelling en levering.

super goed en snel geregeld

Het orginele onderdeel wordt niet meer gemaakt maar Partsnl heeft een prima vervanging, s'avonds besteld en de volgende dag geleverd. Super

Top¡!

Supersnelle levering, goed verpakt, top kwaliteit.

Top¡!

Supersnelle levering, goed verpakt, top kwaliteit.

Fantastisch geholpen het juiste product te vinden!

Prima geholpen juiste product te vinden. Vriendelijke medewerker, zeer hulpvaardig en uit een moeilijke productkeuze het juiste artikel gevonden. Dankbaar voor het goede advies!

Correcte levering

Eenvoudig bestellen

Dyson tussenstuk

Paste perfect en snelle levering! Super!

Snelle levering en het juiste originele onderdeel

Hier wordt je blij van. Bestelde product de volgende dag al in huis en het paste perfect.

Snelle levering en het juiste originele onderdeel

Juiste onderdeel en super snelle verzending!!!

Uitstekend bedrijf

Jullie zijn misschien niet de goedkoopste, maar de kwaliteit van de dienstverlening is helemaal prima. De service - geef artikelcode en omschrijving van productonderdeel wat nodig is - werkt echt goed. Voor mij niet echt nodig, maar ik heb de indruk dat jullie zelfs op zondag werken.

Goede kwaliteit tegen goede prijs

De bestelling komt op tijd binnen

Het is precies het goede scheerblad.

Ik was al bang dat ik mijn scheerapparaat weg moest doen, maar PartsNL had de oplossing.

Klantenbinder

2 mnd geleden onderdeel besteld. binnen 2 mnd defect. Oplossing van Parts.nl. Ze sturen meteen een nieuwe. Nu gemonteerd en jawel hij doet het weer.

Goed product gekocht

Zijn zeer tevreden over het bestelde product. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Goede communicatie tussen bedrijf en klant over status van levering.

Goed product gekocht

De enigste slechte ervaring is DHL. Heb mijn pakket verwezen naar een afhaalpunt. Het is maar liefst 4 dagen onderweg geweest. Mijn aanbeveling is post.nl.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE