Makkelijk te vinden, en goed zoals hoort

Had een nieuwe houder nodig en had geen zin om soorten uit te pluizen, was makkelijk te vinden, niet te duur en gewoon een goed product dus top.

Makkelijk te vinden, en goed zoals hoort

mijn beste web bestelling tot heden

nooit eerder een web winkel die zo volledige service biedt inclusief tips voor de reparatie

Prachtige Service

Levering vroeger dan verwacht. Hulp bij het zoeken van het juiste wisselstuk Wisselstuk vervangen en Mirogolf werkt terug perfekt

Snel goed en gemakkelijk

Na even zoeken vond ik mijn onderdeel, een scheerkop. Snel besteld en snel geleverd. Het apparaat werkt weer prima!

Snel goed en gemakkelijk

Snelle service en netjes verpakt. Ook telefonisch netjes te woord gestaan en een duidelijk antwoord gekregen.

Top zaak.

Snelle levering. Helaas paste het bestelde artikel niet maar retourneren was geen probleem en het aankoopbedrag incl. de verzendkosten werden zeer snel teruggestort. Top!

Geweldig!

Prima web-winkel. Duidelijk bij het zoeken van bepaalde onderdelen op merknaam en/of type nummer en snelle levering. Ik heb hier al vaker onderdelen gekocht en ook hele goede ervaring met alternatieve onderdelen die een stuk goedkoper zijn als originele. Een aanrader!

adequaat

Onderdeel besteld, netjes bericht ontvangen over een langere levertijd. product binnen op tijd afgeleverd.

adequaat

goed en snel bezorgd

Makkelijk en duidelijk besteld!ook snel en goed bezorg per brievenbus post

goed en snel bezorgd

Makkelijk en duidelijk besteld!ook snel en goed bezorg per brievenbus post

snelle juiste levering

Het juiste product supersnelle levering, top !

Snelle levering! En in orde.

Goed geholpen en snelle levering.

Onderdeel blender was kapot . Voor de zekerheid gebeld voor de goede vervanging. Keurig geholpen en volgende dag in huis. Wat wil een mens nog meer?

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE