Prima gedaan!!!

Snel geleverd. Produkt voldoet aan verwachting. Duidelijke website om produkt te vinden.

Prima gedaan!!!

Snel gevonden, besteld en geleverd

Mijn onderdeel was snel gevonden, snel besteld en snel geleverd, TOP

Snel gevonden, besteld en geleverd

Mijn onderdeel was snel gevonden, snel besteld en snel geleverd, TOP

Supersnelle levering

Gisteravond bestelt, even later mail dat de bestelling al in behandeling is. Ingepakt en al verstuurd. Binnen 24u mijn pakket ontvangen. Enorm bedankt!

goede webwinkel

Ik kon het onderdeel dat ik nodig had gemakkelijk vinden. Werd direct de volgende dag bezorgd. Perfect!

prima webside

artikel goed te vinden op de webside en snel geleverd

Top bedrijf, zeker in noodgevallen

Een paar dagen na aankoop van volautomatische espresso apparaat is het bakje van koffiedik kapot gegaan. Paniek paniek want dan doet het apparaat niets meer en kun je alleen naar het meldingslampje kijken. Geen koffie is een ramp voor ons. Op internet proberen te zoeken maar konden niets origineels vinden wat ook betaalbaar was totdat parts. NL al snel voorbij kwam. Een super prijsje. s'Avonds precies hetzelfde onderdeel bij hun kunnen bestellen. En tot onze verbazing de dag erna smorgens al geleverd. Jeetje wat een top service. Dat zie je nauwelijks nog ergens. Ik kan dit bedrijf dus echt wel aanbevelen en wil ze tevens via deze weg nog heel hartelijk bedanken.

Excellent service

My order was delivered on the next day, great service

Ik ben ook telefonisch heel vriendelijk en deskundig geholpen om tot de juiste bestelling te komen.

Verplicht?..

Prima service, correct te woord gestaan. Ga zo door.

Snel gevonden en snel verzonden

Betrouwbaar

Duidelijke site overzichtelijk en snelle levering volgens afspraak top

Zeer correct

Ik had per ongeluk een verkeerd artikel Besteld Meteen geld terug gestort en hulp met het juiste Onderdeel

Snelle service!

Dik in orde

Snelle service!

Dik in orde

Fijne website, de juiste onderdelen en klantvriendelijkheid

Fijne website, de juiste onderdelen en klantvriendelijkheid

Levering later dan verwacht maar goed product

Levering was 1 a 2 dagen later dan verwacht maar het is een goed product tegen een goede prijs

Levering later dan verwacht maar goed product

15 Weegschaalstraat