Super ervaring, ze hebben bijna alles en leveren snel

Paniek paniek in de tent. Heb je een nieuw duur volautomatische espresso apparaat, gaat het opvangbakje voor het koffiedik al na 4 dagen stuk. En dan is je hele apparaat ontregeld en kun je niets meer als naar het alarmlampje kijken. En nu.....??? Dikke paniek!!! Op internet zoeken leek even een onbegonnen zaak, tot we al snel Parts.NL vonden. Type intoetsen en hop, daar verschijnt het onderdeel. En niet eens duur zoals je vaak wel ziet. Jippie.... Meteen besteld gisteravond. En wat denk je... Het is de dag erna, om 12:20 dat de bezorgdienst al voor de deur staat met het originele onderdeel. Echt TOP! Ik wil jullie daarom heeeeeeeel hartelijk bedanken voor de goede en snelle service. Wij genieten weer van onze koffie, cappuccino en espresso dankzij jullie.

Super ervaring, ze hebben bijna alles en leveren snel

Super. Scherpe prijs en razendsnel bezorgd. Was mijn eerste kennismaking met PartsNL maar staat nu bij favoriete websites.

Super. Scherpe prijs en razendsnel bezorgd. Was mijn eerste kennismaking met Parts.nl maar staat nu bij favoriete websites

Hoge kosten bij kleine bestelling

Past in bubble enveloppe, dan vallen de bestelkosten nogal tegen bij kleine dingen (min 2 sterren). Aan de andere kant : blij dat ze het hebben en het is gauw gevonden (3 sterren)

Hoge kosten bij kleine bestelling

supersnel en juiste onderdeel binnen

Op zondag vervanger van kapotte koelkastdeur-scharnier via de website gevonden en besteld; op maandagochtend was ie al in huis en het werkt weer. Prima service. Ook compliment aan mezelf dat ik dit zelf kon repareren. ;-)

supersnel en juiste onderdeel binnen

Goed en snel!

Product goed te vinden op de website. Prijs volgens verwachting. Verder vrijwel ‘per omgaande’ verzonden. Goede ervaring!

Goed en snel!

Het juiste onderdeel kiezen en bestellen lukt goed dankzij de site

Parts NL doet het voortreffelijk in mijn ogen. Post NL gaf me foute info over de levering, maar eind goed al goed. De oven werkt weer als voorheen.

alles is prima verlopen, en lekker snel.

zie boven prima!

alles is prima verlopen, en lekker snel.

zie boven prima!

Supersnel!

Zondagmiddag besteld en al op maandagmorgen geleverd, dat is supersnel!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE