super goed

Snel en correct

Prima. Zoals het hoort

Snel en correct

Prima. Zoals het hoort

Op vrijdag bestelt en de zaterdag morgen al aangekomen.

Op vrijdag bestelt en de zaterdag morgen al aangekomen.

Supersnelle levering

Gisteravond bestelt, even later mail dat de bestelling al in behandeling is. Ingepakt en al verstuurd. Binnen 24u mijn pakket ontvangen. Enorm bedankt!

Supersnelle levering

Gisteravond bestelt, even later mail dat de bestelling al in behandeling is. Ingepakt en al verstuurd. Binnen 24u mijn pakke5 ontvangen. Enorm bedankt!

Doen wat ze beloven

Denken mee over het gevraagde. Goede en vriendelijke bejegening. En inderdaad het bestelde de volgende dag geleverd. Top

Super goede en snelle levering

Ik bestel nog wel eens online en dan is de belofte dat als ik voor een bepaalde tijd bestel, het pakket de volgende dag wordt bezorgd. Die belofte wordt vaak niet waargemaakt, maar PartsNL maakt die belofte wel waar. Dat waardeer ik zeer.

Super goede en snelle levering

Besteld en volgende dag in huis! Toppers

Besteld en netjes volgende dag in huis. Heel blij mee. Weer wat wasjes kunnen draaien dankzij jullie

Heel goed snelle levering

Heel goed snelle levering

Uitgebreid assortiment

Snel en goed geregeld

Goede en juiste communicatie,

Snel en goed geregeld

Goede en juiste communicatie,

Geleverd volgens afspraak

Het onderdeel wat ik had besteld voor mijn kapotte wasdroger is geleverd volgens afspraak. Mijn wasdroger werkt weer zoals het hoort.

snelle en goede levering

Keurig en snelle levering

Zoals al aangegeven snelle en goede levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE