Snel geregeld

Super onderdeel besteld opgehaald in winkel in mijn eigen tijd Super geregeld

Snel geregeld

Super onderdeel besteld opgehaald in winkel in mijn eigen tijd Super geregeld

Duidelijke site, snelle levering

De site heeft een goede zoekfunctie en duidelijke uitleg waar serrie nr etc te vinden. Mocht het onderdeel niet aanwezig zijn kan dit vaak besteld worden waarna het als nog geleverd wordt binnen een redelijk termijn. Mijn koelkast en oven werken weer naar behoren. Super blij daarmee.

Duidelijke site, snelle levering

Geweldige,snelle en kundige hulp.

's avonds laat besteld, de volgende dag ontvangen

Lekker snel geleverd en weer draaien met de machine

's avonds laat besteld, de volgende dag ontvangen

Lekker snel geleverd en weer draaien met de machine

snel advies en snlle levering

Ik had een oude was machine en kon niet het juiste deurrubber vinden, maar door het opgeven van het juiste type kreeg ik een link met het juiste type van PartsNL en kon ik snel de juiste bestellen. De wasmachine werkt weer top.

Duidelijk en Goed

Goed omschreven product en korte levertijd

Vaker onderdelen besteld, altijd in een keer goed! Goede zoekfunctie ook.

100% tevreden klant!

Prima geholpen via de chat voor het juiste product. Hele snelle levering, netjes verpakt en inderdaad het juiste product! Top service!

The site is easy to order from and the description of the article is perfect. Correspondence is A1. Shipping is A1. Should I need anything in the future, I will bear this shop in mind. Thankyou.

Besteld en heel snelle levering , Top

Snelle service Top !!!

bijzonder correct.

Duidelijk aanbod via de site, een snelle afhandeling en een keurige afhandeling van de opdracht. Groet, F. van Barneveld

Goed geholpen en snel geleverd

Zelf kon ik het juiste onderdeel niet vinden en ook via de chatfunctie lukte dat niet meteen. Na het opvragen van een offerte waarin ik aangaf wat ik zocht kreeg ik binnen 2 minuten een e-mail met het juiste artike toegestuurd. Dat is nog eens service!

Snel het juiste onderdeel mogen ontvangen

Dezelfde dag nog een link ontvangen naar het juiste onderdeel, besteld en volgende dag al in huis!

Snel maar verkeerde onderdeel

Fijn dacht ik ik geef het serienummer etc. van mijn wasdroger op en dan krijg ik het juiste pluizenfilter. Maar helaas past het helemaal niet. Dus moet retour.

Heel erg goed snel

duidelijk en snelle levering

Snelle service en Goed op voorraad

Zeer tevreden. Ze hebben eigenlijk altijd alles wat je zoekt en dan ook nog meerdere opties en prijsklassen. Bovendien: Supersnelle levering!

Grote voorraad en snelle levering

Grote voorraad en snel geleverd. Onderdeel past perfect

Goed en snel

Hebben alles mooi site kun je alles snel vinden

Veel keuze, goede omschrijving

Veel keuze, gemakkellijk zoeken, goede omschrijving, nette prijzen, snelle levering

besteld en de dag erna ontvangen

Besteld, betaald en de dag erna ontvangen. Zeer tevreden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE