Op tijd geleverd en goed ingepakt verzonden

Snel goed en betrouwbaar

Snelle levering...goede website en betrouwbaar

Perfekt ge regelt

Dit is een goede zaak.

Goede service!

Moeite gedaan het juiste product te vinden

Snelle levering, goede prijs

Pakket dag na bestelling ontvangen voor een goede prijs.

Site is perfect m.b .t. de te bestellen onderdelen. De levering exact zoals aangegeven.

Indien nodig zal ik graag gebruik maken b=van PartsNL

Hij deed het direct!

Het handvat van de slang van onze stofzuiger was gebroken, na enkele keren te zijn omgevallen uit de stand-beugel aan de achterzijde van de stofzuiger. Ik was nog bang dat de zender in het handvat eerst nog met de stofzuiger gekoppeld moest worden, maar dat bleek helemaal nirt nodig. Alle knopjes en functies werkten ditect.

Snelle levering en producten Als omschreven

Snel, duidelijk en goed

Al eens eerder bij dit bedrijf besteld. Op de site is duidelijk te zien, welk onderdeel geschikt is voor jouw apparaat. Vervolgens snel en netjes geleverd!

Bestelling is netjes binnen 48u geleverd! Precies zoals gewenst! Koolstofilters passen zoals verwacht in mijn afzuigkap!

Top deskundig (Gerrit) en super snelle levering

Door juiste onderdeel te adviseren doet mijn wasmachine het weer, hopelijk gaat deze nog eens 10 jaar mee. Bedankt voor goede hulp. vrg, Martin

Snel accuraat en vriendelijk

Super vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. De volgende dag al mijn bestelling in huis. Kortom geweldig

Uitstekend!

‘s Morgens besteld en de volgende dag werd het product geleverd met een tijdsaanduiding. Prima.

moeten nog een hoop leren!

dieper op de materie ingaan, dus geen verkeerde artikelen leveren waardoor reparatie nog langer duurt!

Goeie communicatie en levering.

Goeie communicatie en snelle levering.

snel geleverd

goed product

Duidelijke site

grandioos

Zeer accuraat, snelle afhandeling en geweldige service.

Snelle service, goed product

Schakelaar besteld, binnen 2 dagen geleverd.

Conform belofte geleverd!

Juiste artikel simpel gevonden en volgende dag geleverd.

Zeer snelle levering

Pas het klepje vd stofzuiger gebroken, tja dan kan je niet veel meer met dat ding. Snel een klepje besteld en de volgende dag konden we hem weer gebruiken, super service, en veel producten op voorraad. Parts.nl heeft ons al vaker uit de zgn brand geholpen. :-)

Goede service en vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen en uitleg ivm retour zending Nieuwe bestelling geplaatst in winkel Vriendelijk personeel die belde dat de bestelling binnen was en dat deze kon afhalen

Prima geregeld

Erg goede service!

Uitgebreid assortiment, zoeken/verifiëren op basis van typenummer (koelkast in mijn geval), zeer snelle levering en goed verpakt. Heel erg tevreden met mijn aankoop; ik had niet gedacht dat dat onderdeel nog te vinden zou zijn :) Top!

Prima service en levering, Correct vervangstukje.

Bestelling correct verlopen

15 Weegschaalstraat