Superrrrrrr

Makkelijke site, snelle afhandeling en supersnelle levering

Juiste artikel snel geleverd

Zoals reeds enkele malen eerder de afgelopen jaren een onderdeel kunnen kopen welke elders niet (meer) te krijgen is of anders tegen de hoofdprijs. Via PartsNL wel te verkrijgen binnen korte tijd tegen een goede prijs.

Snrl en goed

Snel geleverd en goede instructies bij koelkastscharnieren.

Hele prettige ervaring met PartsNl

Onderdelen voor mijn Krups espresso apparaat besteld. Zeer snel geleverd op het aangegeven afhaal adres. Bij het vervangen van de onderdelen bleek dat een simpel klein rubbertje niet in het onderdelenzakje zat. Ook was het onderdeel al in elkaar gezet. Vrijwel zeker is door een "klant" alleen het rubbertje gebruikt en is de set onder herroepingsrecht terug gestuurd. (mocht je dit lezen... bedankt hoor, zo helpen wij de onlinehandel wel om zeep!) bericht gedaan aan PartsNL om het simpele rubbertje te krijgen. Dat was niet apart leverbaar maar alleen als complete set. Men stuurde mij per omgaande een nieuwe set, die super snel is geleverd. Een uitstekende service, daarom ook een 10 !

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie wat bestelde,en het beviel mij prima.

Prima geregeld, heldere website

Het was vrij gemakkelijk het juiste onderdeel te vinden. Maar..... om het te monteren, dat is het probleem. Reparatiehandleiding niet te vinden op internet en een reparateur gaat je natuurlijk niet vertellen hoe je het onderdeel moet vervangen als hij er zelf geld aan kan verdienen. Dus eerst geprobeerd het defecte onderdeel los te krijgen, pas daarna besteld. Uiteindelijk succesvol!

Als je snel een onderdeel nodig hebt voor je koelkast koop dan bij PastNL.nl

In de ochtend vroeg brak de sluiting van mijn klep op het vriesvak in mijn Koelkast. Een open vriesvak vol met etenswaren word je niet blij van. Nadat ik een noodoplossing heb gevonden heb ik direct op het internet gezocht waar ik een vervangend onderdeel zou kunnen bestellen. En dat vond ik bij PartsNL.nl Snel besteld en snel geleverd.

Perfect verlopen

Correcte prijs, gemakkelijk besteld, wel een dag later geleverd dan "beloofd", maar dat was oké voor ons.

zeer goede ervaring

Prima hulp bij het vinden van de juiste onderdelen. Vlotte bezorging.

perfect

De onderdeel zoek functie makkelijk. Levering correct.

Perfecte service

Een onderdeel van mijn Dyson-stofzuiger was stuk. In plaats van een nieuwe stofzuiger te kopen heb ik het onderdeel vervangen en kan de stofzuiger weer een tijd mee. Supersnelle service, vandaag besteld en morgen geleverd! Echt top@

Uitstekende service

Mijn ervaring is dubbel: service en snelheid van leveren is perfect. Maar de produkten waren eigenlijk te kwetsbaar om te verzenden en daardoor ook beschadigd. Een tweede levering kwam per 'kerende post'.

snelle levering, goede omschrijving op website van product specificatie

snelle levering en goede omschrijving op website van PartsNL welk filter past in mijn afzuigkap want er zijn veel maten en soorten.

Uitstekende service en zeer snelle levering

De technische vragen die je stelt aan Parts.nl worden snel en uitstekend beantwoordt

Altijd het juiste onderdeel geleverd, prima bedrijf

Ik repareer de nodige witgoed apparaten, van mijn kinderen bijvoorbeeld, altijd het juiste onderdeel te vinden, top bedrijf.

Perfecte afhandeling.100% tevreden.

Snelle levering van het goede onderdeel

Snelle en correcte levering

Mijn ervaring met dit bedrijf is voor de eerste maal correct verlopen.

Goede onderdeel goed opgezocht paste goed

De geleverde schakelaar van black en Decker bij het monteren bleek niet te werken ik ben monteur geweest dus heeft de schakelaar gedemonteerd wat ik vond dat was de binnen schakelaar was niet goed gemonteerd deze heb ik op de juiste plaats gemonteerd en daarna werkte het perfect

Mijn bestelling perfect geregeld en gezorgd

Alles naar wens verlopen , bestelling op tijd geleverd zoals op de site beloofd wordt

Snelle levering!!

Geweldig geholpen

Ik zocht een onderdeel van een Krups koffieapparaat gekregen wat ik nodig had.

Niets op aan te merken

Zeer nette overzichtelijke winkel in Velp. Attente eigenaar. Gaf op eigen ininitiatief aan hoe je 1,99 kunt besparen. Aandacht voor de klant,

Prima hulp bij het zoeken naar de juiste onderdelen!

Omdat ik niet precies wist welk onderdeel ik nodig had voor de reparatie van onze oven heb ik via de chat om advies gevraagd. Ik werd prima en vlot geholpen en had na 2 dagen alles in huis!

Afwikkeling is prima

Correcte behandeling, maar doordat het onderdeel niet paste hebben we dit retour gedaan. Onduidelijk was of we nu wel of geen portokosten moesten maken. We hebben dit wel betaald maar op een onderdeel van €27, - is € 7,- wel veel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE