Siemens Koffie Machine Part

Artikel zoals op website. En perfect passend. Snel en perfect verpakt geleverd.

Afspraak is afspraak Fatsoenlijke prijs en kwaliteit Het artikel werd op het afgesproken tijdstip via de winkel geregeld. Top! Tevreden

Mijn ervaringen PartsNL, zijn heel goed

Artikel was helaas niet goed, binnen 1 dag was geld teruggestort.

Overdreven duur

Bestelling redelijk op tijd bezorgd ( een dag te laat). Twee super kleine onderdeeltjes die makkelijk door de brievebus passen. Wordt in een veel te grote doos verstuurd, 5,75 euro verzendkosten (?). De onderdeeltjes zelf, 2 plastic houdertjes, superklein en simpel en heel teer. 22.49 euro pst dus 2 incl. verzendkosten 50,75. Buitenproportioneel!! 1,50 of weloucht 2 euro zou een passende prijs zijn geweest.

super

Heel vlot geholpen, óók met de chat gelijk de volgende dag een mail met advies. Alleen bij retourzenden was het me niet duidelijk welke verzendkosten eventueel vergoed zouden worden : die van de aankoop of die van de retourzending. Achteraf blijkt die van de aankoop.

Prima webwinkel met goede service

Zie boven

Fijne service

Kon niet direct vonden den wat ik zocht. Gemaild met wat vragen. Snelle reactie met mogelijkheden en voorstel! Super service

Precies goed

Site gebruiksvriendelijk, duidelijk. Goede foto's bij mijn onderdeel zodat ik zeker wist dat ik het goede onderdeel had. Levering precies zoals gezegd.

dankzij parts.nl gaan goederen langer mee.

De verpakking had de laatste keer wel wat kleiner gekund.

Ik belde , naar jullie. De dame heeft me goed geholpen. Ze wist precies wat ik wilde hebben ,heeft via een mail, zo doende kon ik het bestellen. Dankjewel

Super goed en snel, goede prijzen. Top

Goef assortiment, prima prijzen en zeer snelle levrring. Zeer te vreden.

Uitstekend!

Via de website met duidelijke omschrijving en beeld de juiste deurgreep gevonden, en besteld. De volgende dag in huis. Deurgreep is precies hetzelfde. De oude greep was gebarsten en zou afbreken op termijn. Bestellen ging vlot goede info over mijn bestelling. Mijn koelkastdeur is weer als nieuw.

Ene dag besteld en de volgende dag in huis. Precies wat ik nodig had.

Snel geleverd!

Super en snel

Super handig bestellen en met 24 uur in huis top service

Overzichtelijke website, snelle levering

Na geïdentificeerd te hebben welk onderdeel in onze koffie-machine defect was snel het (originele) onderdeel kunnen vinden op de website en nog de volgende dag thuisbezorgd... Dure machine op die manier weer voordelig en snel operationeel

Voortreffelijk

Via het uitgekiende zoeksysteem vond ik snel wat ik nodig had. Donderdag besteld, vrijdagmiddag kon ik al de slag met het vervangen van de koelkastscharnieren. Accuratesse en snelheid staan hun vaandel,

Heel tevreden

Alles goed geleverd...Onze vaatwasser werkt weer super

Werkt perfect

Magnetron rooster besteld zocht een tijdje tot ik deze winkel vond gelijk besteld en de volgende dag opgehaald

snel, correct en goedkoop

perfecte website. artikel was zo gevonden. Aangeklikt, betaald en volgende dag in huis. Superservice!

Makkelijk besteld en ook snel geleverd

Besteld en meteen aangegeven dat het niet op voorraad was. Binnen de termijn alsnog geleverd keurig verpakt

Zeer snelle levering van het koolfilter van mijn afzuigkap.

Het originele koolfilter van mijn afzuigkap in nergens meer leverbaar. Er zijn alternatieven, maar die zijn in het algemeen moeilijk te vinden. Bij PartsNL vond ik precies het juiste alternatief met een duidelijke installatie-instructie.

Prima en snelle levering

Meerdere keren bestelt tot zover snel geleverd

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Overzichtelijke website, makkelijk vindbare onderdelen en een snelle levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE