Super snelle levering

Super snelle levering

Goed en snel

Savonds onderdeel besteld .. volgende dag geleverd.

Bestelling snel bezorgd

Koop meestal in de winkel maar deze had het artikel niet op voorraad dus maar online besteld, en werd snel geleverd.

Degelijk en perfect passend

Afzuigkapspots zijn vele malen degelijker dan de originele, hebben dezelfde aansluiting en passen perfect. Binnen 1 minuut beiden geplaatst.

Bestelling en levering conform verwachting. Ook info over voortgang wordt gedeeld. Geen verbeterpunten!

Perfect!

Groot assortiment, iets dat ze niet hebben bestaat niet. Snelle bezorging.

Snel geleverd en juiste artikel

Juiste onderdeel voor de vaatwasser

Snel en goed

Zocht onderdeel voor artikel dat al wat ouder is. Gevonden! Goede omschrijving product en snelle levering.

prima en snel

Ptima samenwerking en het juiste produkt.

Wat een gedoe!

Mijn deksel keukenmachine was al kapot na 3 mnd. Klacht ingediend bij Moulinex, nw kopen bij parts waar hij was gekocht en oude retour was het advies. Dus deksel en doordrukker opgestuurd. Direct nw deksel, zonder doordrukker. Klacht. Moesten we maar nw bestellen. Nee, we hadden hem teruggestuurd. Men zou hem retourneren Was toch weggegooid. Ik moest nw bestellen, Ik wilde hem gratis, wegens klacht deksel. Link gekregen om te bestellen tegen 0 euro. Werkte niet. Tegen 0,01 ct. Werkte. Werd bezorgd op nr 3 i.p.v. nr 37. Stond verkeerd in systeem. 3 bestaat niet dus retour. Aangepast. weer bezorgd bij nr 3, nu stond het verkeerd bij DHL in het systeem. Weer klacht. En hoera! ik heb hem!! Advies: direct een onderdeel zelf opsturen naar het goede adres i.p.v. te laten bestellen via niet werkende link.

geweldig

Een onderdeel besteld voor mijn wasdroger. De eerst volgende werkdag was het onderdeel al binnen.

Bestelling geplaatst en werkdag later was het al geleverd.

Ervaring naar volle tevredenheid

Artikelen snel geleverd, communicatie via chat gebrekkig

verwarmingselementen Pelgrim IKM640 koffiemachine Artikelen zoeken gaat makkelijk en, prijzen zijn gunstig. Alleen toen ik twijfelde over de bijhorende montage onderdelen en hiervoor probeerde een antwoord te krijgen via de chat kwam ik er al snel achter dat de communicatie via een computer verliep en mijn vraag niet kon beantwoorden. Heb de ontbrekende informatie kunnen achterhalen door de site van een concurrerende (duurdere) aanbieder te bezoeken waar wel een volledige omschrijving bij het artikel stond vermeld.

Top.

Bellen, advies, bestellen, ontvangen, monteren, Gezin weer blij. Jullie zijn geweldig.

Op afgesproken tijd geleverd

Ben zeer tevreden over de levering

Supersnelle dienst qua levering Heb pakketje moeten terugsturen en da was ook snel in orxe

Verbaasd over en gelukkig met de snelle levering. Klasse!

Precies gevonden wat ik zocht!

Snel en goed

Onderdeel was van goede kwaliteit, goede prijs en snel bezorgd!

Fantastisch!

Om 16 u zondags besteld, de volgende ochtend bezorgd!

Snelle nette levering

Zoals mijn titel al zegt: prima

Bestelling is compleet

Voor het eerst een bestelling gedaan voor een onderdeel voor mijn decoupeerzaag, in de middag besteld en de andere ochtend al in huis. Het onderdeel was precies wat ik besteld heb .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE