super

snel en gode onderdeel

Veel items snel gevonden en geleverd

Veel items op voorraad makkelijke site en snelle levering

Prima onderdeel

Prima onderdeel volgende dag in huis mooie prijs en mijn afwasmachine doet het weer Michiel delft

Hoge score

Ja

een shop die originele accessoires levert, die moeilijk te verkrijgen zijn

Een accesoire voor mijn Dyson, was zelfs moeilijk leverbaar via Dyson zelf. Parts had de originele accesoire wel beschikbaar. De volgende dag geleverd en goed afghehandeld

Snel en juist

Jammer dat printplaat gelijk de geest gaf

De bestelling was er snel alleen printplaat je gaf gelijk de geest dus heb ik de ouwe erin gezet en nu functioneerd alles weer.

Uitgebreid assortiement,duidelijk en snel levering

Top.

Het artikel wat ik besteld heb kon ik binnen 2 dagen al ophalen. In de winkel ook prima geholpen

Uiteindelijk wel tevreden

Het duurde lang voordat dit pakketje getraceerd was, is bij een ander punt afgegeven dan afgesproken (bleek dus later het geval te zijn). Ik had hierover de klantenservice gebeld om te bekijken waar het pakket was. Toen ik een slechte review had geschreven kreeg ik heel snel het antwoord. Wel tevreden over het product zelf!

uitstekend

Goed en juist en snel geholpen

Heel prettig

Eerst fijn geholpen via chat om het juiste onderdeel te vinden. En. Na bestelling volgende werkdag in huis

Als je het zelf niet kunt vinden, zoeken ze het voor je uit!

Goede informatie, snelle reactie op mijn e-mail, en juiste produkt geleverd. Top!

Snelle levering van passend onderdeel

Op merk, typenummer en omschrijving snel onderdeel gevonden, besteld en ontvangen.

Snel, duidelijke communicatie en juiste artikel

Prima en snel

Snel geleverd, correcte product en netjes verpakt

Goede prijs ook, website is makkelijk en onderdelen goed vindbaar.

snel, correct en tegen redelijke prijzen

Ruim assortiment, tegen redelijke prijzen. Ik ben ervoor dat kosten voor de post door de klant betaald moeten worden. Het binnen 24 uur leveren is ook onzin. Enkel als het een spoedje betreft. Wellicht dat hier een verschil gemaakt kan worden. Kunnen magazijnen gewoon tijdens werkdagen bemand worden.

Super snelle levering

Het gezochte onderdeel snel gevonden op de overzichtelijke site. Bestel proces gaat makkelijk. Na bestellen krijg je snel updates van het verloop en de verwachte levertijd.

niet goed.

bestel ik een borstel voor een V10 stofzuiger, krijg ik een mini versie, om terug te sturen 7,5 euro moest ik betalen, bijna de helft van de aankoop. vanaf nu allen maar Bol.com, die heeft wel gratis retour.

Razend snel het juiste onderdeel in huis.

Via de gemakkelijke website het juiste artikel en een goedkoper alternatief aangeboden gekregen. Dit alternatief bleek perfect te passen en werkte naar behoren. En ook nog eens razendsnel geleverd waardoor met de hand afwassen niet nodig was.

Heel tevreden over deze shop

Makkelijk te vinden onderdelen, snel verzonden, goed verpakt.

In alle opzichten prima

Zowel aanbod, toegankelijkheid online winkel, communicatie snelheid bezorgen en wijze verpakken in alle opzichten prima. Hi

Prompte levering, precies wat ik nodig had.

Ik zocht een onderdeel voor mijn Panasonic broodbak machine. PartsNl kon dat leveren tegen een concurrerende prijs. Na 2 dagen probleem opgelost.

Zeer tevreden over Parts.NL

Ik was een beetje huiverig om iets te bestellen bij Parts.NL vanwege voorgaande negatieve beoordelingen maar mijn eerste bestelling is perfect verlopen. Gisteren vóór 22:00 bestelt en vandaag het (juiste) product bezorgd. Precies zoals op de website wordt beloofd! Dik verdiende 5 sterren voor Parts.NL!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE