Juiste onderdeel

Juiste onderdeel om 21:00 besteld volgende dag in huis

Duidelijke website en correcte levering

Duidelijke website en correcte levering

Top!!

In de namiddag besteld, volgende dag geleverd!!

perfecte behandeling van mijn bestelling

perfecte behandeling van mijn bestelling

supersnelle levering

Gisteravond kwart voor 10 besteld en vandaag ontvangen! Wat een topservice! Alle 3 bestelde items passen als vanouds. Goede website en verwijzing naar de juiste koelkast met controle op regelniveau voor het juiste product te kiezen. Ook goed verpakt aangeleverd om schade tijdens transport te voorkomen.

Top ! snel geleverd

Rubber afsluiting koffiezetmachine besteld en binnen 20 uur in de bus , precies het goede onderdeel en geen lekkage meer.

zeer snelle leveing

Binnen een dag geleverd.

Correcte omschrijving van het product, perfecte levering

Ik heb nog gebeld om advies in te winnen. Ik werd snel en uitstekend geholpen. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden

Super geregeld

Geleverd zoals beloofd

Jammer dat van te voren het bestelde maar gedeeltelijk kon worden geleverd

Mijn bestelling is aan genomen, maar achter af blijkt dat de complete order niet geleverd kon worden. van te voren kenbaar maken was wel beter geweest zodat ik zelf kon beslissen of ik een gedeelte van de bestelling wilde hebben. wat ik nodig had was een complete set. Ik heb maar de beslissing genomen om het stuk te behouden omdat het terugzenden nog extra verzend kosten kwamen en dan was ik met het op en neer zenden bijna net zoveel kwijt als het complete set. Dus de klant van te voren informeren of een deel van de bestelling acceptabel is.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke website, goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

lastig in het begin met zoeken maar kwam later goed

Prima levering en snelle bezorging

Snel en gemakkelijk

Ik zocht om een onderdeel voor onze wasdroger, binnen een minuut al gevonden, de site is heel duidelijk. Besteld en ook nog snel aangekomen. Ik ben zeer tevreden over deze webshop.

Goede website en snelle verzending

Duidelijke omschrijving en kon snel het juiste product vinden. Daarnaast werd mijn bestelling zeer snel verzonden.

Keurig en snel geleverd.

Keurig verpakt. Snel geleverd. Product zoals omschreven. Bedankt.

Snel en correct uitgevoerd. Onderdeel zoals beschreven op de site. Bedankt PartsNL, Guido

Geeft een super service.

Mijn artikel was niet bezorgt door DHL maar DHL zei van wel. Maar PARTSNL maakte er geen probleem van en stuurde het artikel alsnog gratis. Dit is een service gericht bedrijf. Super.

Snel en goed geleverd

Donderdag besteld en vrijdag in huis.

Gewoon goed

Alles ging zoals je van een betrouwbare site mag verwacht. Ik beveel deze site aan.

Prima en snelle service

scherpe prijssetting en snelle levering

Scherpe prijssetting voor een merkproduct en uiterst snelle levering

Snel en makkelijk

We hadden een onderdeel nodig voor de wasmachine. Het zoeken naar dit onderdeel op Google bracht ons op de PartsNL site. Hierbinnen we het onderdeel en was geheel makkelijk te bestellen. We bestelde dit op vrijdagavond. Levering was de volgende dag al terwijl we dachten dat dit op maandag zou zijn

Helemaal geweldig,...

Had snel een nieuwe magnetronlamp nodig, de originele lamp was op de site dezelfde avond makkelijk te vinden en zeer snel besteld. Betalen ging zeer vlot en ook de communicatie via de mail was uitstekend. Werd de volgende dag, zaterdag, bezorgd. Dezelfde avond konden we de magnetron weer gebruiken. Alle lof. Een goede reden om terug te komen,...

Ruim assotiment en snelle levering

Wasmachine schiet in storing (F21). Koolborstels moeten vervangen worden. Goede zoekfuncties. Bestellen en snelle levering. Toppie

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE